First impressions - Elemis skincare routine

La întâlnirea bloggerițelor din Suceava ce a avut loc sâmbătă am cunoscut mulțe bloggerițe și ne-au fost alături mulți sponsori printre care s-au strecurat și produsele Elemis.
Produsele Elemis sunt produse realizate în Anglia în anul 1990 și sunt produse testate clinic, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, prietenoase cu pielea problematică (și nu numai), fiind utilizate de către saloanele renumite din întreaga lume. De asemenea, ele sunt disponibile în România și pentru răsfățul la domiciliu, pe pagina Adda-Shop.ro .


Încă din acea seară am introdus produsele în rutina mea de îngrijire iar după cele 5 zile m-am gândit să revin cu primele impresii vizavi de cele două produse primite, respectiv crema purifiantă și tonerul cu parfum natural de piersici.





Acest produs este de fapt o cremă demachiantă realizată din extracte de plante ce ajută la eliminarea impurităților și a poluării excesive de pe ten.
După cum bine menționam anterior, am primit crema în varianta de 30 ml și o textură de tip cremă, se aplică pe ten și se lasă un minut să acționeze după care se îndepărtează cu o pânză sau o dischetă demachiantă, preferat din bumbac. Eu am aplicat demachiantul atât în modul indicat cât și după ce am îndepărtat machiajul în prealabil, pentru a elimina reziduurile posibile rămase.
Mi s-a părut un produs eficient, cu parfum delicat de plante, ce îndepărtează ușor machiajul și impuritățile (neobservate), chiar dacă tenul a fost demachiat sau nu în prealabil. Lasă tenul catifelat precum o atingere de cașmir, o piele luminoasă și elastică.



Am primit acest toner în varianta de 50 ml care, la fel ca și crema demachiantă, mi se pare perfect pentru călătorii.
Acest toner are un parfum natural de piersici care m-a cucerit de îndată. Știți parfumurile clasice, artificiale și pronunțate din loțiunile de curățare? Acesta este fix opusul, parfumul său încadrând acest produs de îngrijire în seria produselor "mâncabile".
La fel ca și cremă demachiantă, este realizat pe bază de extracte din plante și fructe.


L-am aplicat pe ten după demachiere cu ajutorul unei dischete din bumbac și consider că oferă o senzație de prospețime, calmează roșeața, zonele inflamate și ajută la echilibrarea unui pH optim.
Lasă tenul mai luminos și proaspăt. Acest toner este ideal pentru zilele călduroase sau pentru persoanele predispuse la iritații ale ochilor sau oboseală acumulată în urma utilizării calculatorului.


Voi ați încercat produsele Elemis? Care sunt preferatele voastre?

Comentarii

Postări populare