OOTD: The moust beautifull floral blaser

by - vineri, iulie 06, 2018

Bună, draga mea! A trecut o eternitate de cand nu v-am mai prezentat un outfit. În sfârșit mi-a sosit și fotograful acasă, așa că de acum încolo revin cu toate restanțele și sperăm cu mult mai multe outfituri printre review-urile produselor primite la blogmeet-ul de la Suceava.


Cu această ocazie am îndrăznit și eu să fac o schimbare și să-mi schimb culoarea la păr prin intermediul Syos Lightener, o cremă decolorantă care deschide părul până la 9 nuanțe și de care sunt extrem de mulțumită căci nu degradează părul nici măcar 10% cât o face pudra decolorantă clasică. Aveam rădăcinile cât o palmă crescute și în afară de vârfurile degradate părul arată foarte bine și nuanța e mai uniformă decât mă așteptam. Chiar îmi place noua culoare și ți-o recomand și ție dacă îți dorești un blond deschis fără a degrada mai mult firul de păr decât face o vopsea obișnuită.

Blazer/Sacou: https://goo.gl/7RqKHL
Shorts/Pantaloni scurți: https://bit.ly/2sWkRK1
Shoes: Answear.ro
Discount code on Yoins: BLOG15


Legat de outfituri, hai să începem cu unul dintre produsele pe care le-am primit săptămana trecută. Este vorba de un sacou superb ales din portofoliul celor de la Yoins, un magazin online chinezesc care s-a schimbat enorm de mult față de acum câțiva ani, când produsele nu erau atât de spectaculoase iar calitatea era îndoielnică.
Coletul a sosit la poșta locală în circa două-trei săptămâni iar produsele erau împachetate cu atenție individual.


Îmi doream un sacou de foarte multă vreme (dar sunt mai pretențioasă la articolele de genul) iar când l-am găsit pe acesta mi s-a părut tare frumos și perfect.
În primul rând îmi place imprimeul și nuanțele pastel, tare simpatice și potrivite oricui. Materialul e un fel de satin mai gros cu dos, iar la umeri are bureți pentru accentuarea umerilor.


Ce îmi place și îmi displace în acelaș timp este lungimea, sacoul fiind ceva mai lung, până la fund. O astfel de lungime e ideală pentru blugi și pantaloni, însă mi se pare mai pretențioasă pentru rochii și fuste. Personal l-aș combina și cu o rochie până la genunchi, simplă, așa cum l-am purtat alaltăieri la licență, pe care apropo, am trecut-o cu nota maximă.


 Un alt mic dezavantaj e faptul că se calcă ceva mai dificil, dar odată călcat, purtat sau pus pe umeraș, nu se mai șifonează. Per ansamblu îmi place tare mult și este o investiție foarte bună, fiind extrem de accesibil atât ca preț, cât și destul de fiabildîn ținute casual, elegante sau de ocazie.


În ținuta de azi l-am combinat cu o bluză din dantelă și o pereche de pantaloni scurți care fac parte dintr-o salopetă Rosegal, primită luna trecută.
Legat de salopetă, mi se pare tare versatilă. N-am purtat salopete de mai bine de 10 ani, însă cumva această mi-a atras atenția. Avantajul ei e că pe dosul pantalonilor are niște nasturi pentru a prinde partea din față și bretelele, având marele avantaj că poate fi utilizată și drept salopetă clasică și pot fi utilizați doar pantalonii scurți.
Pantalonii nu sunt mulți pe corp, ci drepți, motiv pentru care pot fi purtați și de mămici sau de persoanele cărora nu le plac pantalonii scurți mulați. În talie ei au un elastic care se poate ajusta în funcție de talie.
Ca prin urmare și salopeta aceasta e o achiziție excelentă.


În ținută a intrat și o pereche de espadrile foarte comode, achiziționate recent de pe Answear, precum și o geantă mai veche într-o nuanță de rose gold.

Ce părere ai de noua ținută? Tu astfel de elemente versatile în colecție?

You May Also Like

1 comments