Goodyear – Trei echipari originale pentru VW Touareg

Producatorul de anvelope Goodyear a anuntat ca va furniza trei modele de pneuri pentru echiparea originala a noului VW Touareg. Astfel, pentru modelele echipate cu anvelope de vara, va fi utilizat Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV, pentru varianta ce are in prima echipare pneuri de iarna se vor monta Goodyear UltraGrip 8 Performance, iar varianta pentru toate anotimpurile utilizeaza Goodyear Vector 2Seasons SUV Gen-2.


VW a aprobat modelul Eagle F1 Asymmetric 3 SUV in 5 dimensiuni pentru jante cu diametrul cuprins intre 18 si 21 inch. Variantele echipate cu Vector 4Season SUV Gen-2 sunt disponibile pentru jante cu diametru 18 si 19 inch si UltraGrip 8 Performance disponibil pentru 18 si 20 inch.
Touareg este varful de gama din clasa SUV-urilor producatorului german, ce vine echipat cu un motor V6 bi-turbo de 3 litri, capabil sa dezvolte 286 CP, permitand acestui SUV de 2 tone sa atinga o viteza maxima de 250 km/h. Este de inteles ca pentru a suporta asemenea putere anvelopele utilizate trebuie sa fie de inalta calitate. De asemenea, specificatiile VW pentru noul Touareg sunt foarte stricte: cel mai inalt nivel al confortului la rulare, pentru clientii sai, chiar si la viteze ridicate.


Prin acesta gama de anvelope pentru prima echipare, producatorul de anvelope Goodyear a reusit sa ofere o solitie adaptata fiecarui sezon, indiferent de optiunea de echipare aleasa de fiecare client, asigurand un nivel optim de performanta si confort, indiferent de conditiile meteorologice, pe tot parcursul anului si imbunatatind experienta de conducere a clientilor lor.
Vezi oferta complete de anvelope Goodyear pe www.e-pneu.ro

Comentarii

Postări populare