Mucus vâscos și tuse productivă? Iată remediile naturale cu rezultat garantat!

by - duminică, martie 17, 2019

Credeai ca s-a terminat? Din păcate, cu toata părerea de rău, sezonul virozelor abia începe! Vremea schimbătoare și virușii tot mai rezistenți se împerechează în tandem și atacă nemilos organismul cu o imunitate scăzută și, cu precădere, pe cel al copiilor.
Este motiv de îngrijorare? Poate da, poate nu. Depinde în cine te încrezi pentru a face mai ușoară toată această întâmplare neplăcută.

Îmi amintesc că întotdeauna m-am temut de răceli, de nas înfundat și de tuse supărătoare. Puțină temperatură și deja starea mea generală devenea din ce în ce mai supărătoare, de aveam teamă și pentru ziua de mai apoi. Adevărat, tindem de multe ori să ne panicăm și foarte repede, chiar și pentru afecțiuni minore, iar primul lucrul pe care îl facem e să căutăm remedii naturale. Opt din zece părinți, în special femei, caută pe forumuri și pe grupuri de mămici cele mai bune remedii naturale.

  • De ce remedii naturiste?
Pentru că, fie că vorbim despre organismul celor mici sau de cel al adulților, remediile naturale sunt mai ușor de acceptat de către organism și nu produc reacții adverse. Totodată ele nu sunt asimilate drept un drog ce crează dependență corpului și la care acesta își formează anticorpi.
În lupta cu răceala, familia mea apelează la ceaiul de lămâie, mâncare ușoară, multă miere și vitamina C. Adjuvant în cazul răcelilor, a gripei sau a fel și fel de afecțiuni, prefer și eu să mă folosesc de remediile naturale pentru că ele sunt singurele cu o eficiență maximă în cazul meu.

  • "Însă cu mucișorii și tusea, cum procedezi?"

Ei bine, am un ajutor de nădejde! În urmă cu câteva luni făceam cunoștință cu inovația Vapour Rub, un gel decongestionant din uleiuri esențiale ce ajută la o respirație ușoară, la desfundarea căilor respiratorii și implicit la ameliorarea simptomelor asociate răcelii precum este și tusea supărătoare. O parte din uleiurile volatile se emană în mediul ambiant, acesta fiind inspirate pe nas și/sau gură, iar cealaltă parte se absoarbe în piele, odată cu "topirea" gelului în contact cu pielea. Parfumul pe care gelul îl emană este unul plăcut și ușor, de eucalipt și mentă, la care se adaugă și extractul de cimbrișor din compoziție, miros ușor de acceptat de către cei sensibili la mirosuri. Ce mi-a mai plăcut la el e faptul că nu se transferă pe haine și totodată nu irită pielea sensibilă.


Indiferent că-i zi sau că-i noapte, pentru că la gripă și răceală mă însoțesc și stările de oboseală, eu aleg să folosesc Vapour Rub pentru copii 3+ și adulți care mă liniștește și mă ajută în lupta cu gripa și răceala, respectiv în tratamentul simptomatic al acestor afecțiuni.
Însă, cum noi femeile suntem inventive de fel, eu aleg să-l folosesc și pentru durerile de spate cauzate de spondiloză, cât și pentru durerile musculare. Și sinceră să fiu oferă rezultate excelente chiar și în acest caz.


Am ales și varianta Vapour Rub pentru cei mici, de peste 3 luni, pe care i-am aplicat-o nepoțelului meu într-una din nopțile în care avea nasul înfundat și tușea intens. După un masaj pe piept și pe spate, la circa zece-cincisprezece minute de la aplicare, deja au început să apară efectele: o respirație mai ușoară, fără șuierături, diminuarea tusei și un somn liniștit, perfect inocent pentru un copil de un an.

  • Dacă și tu ai încercat Vapour Rub îți premiem părerea!

Înscrie-te în provocarea Vapour Rub, achiziționează și/sau postează pe contul tău de Facebook/Instagram o poză/filmuleț în care arăți ce produs din gama Vapour Rub folosești și cum, povestește cum îți vine în ajutor în momentele de cumpănă și la sfârșitul lunii poți fi unul dintre cei doi câștigători ai unui pachet de produse în valoare de 100 lei.  Nu uita să dai tag paginilor de Facebook @Just me/justme_by-alex, @bazaruldesanatate și @vapourrubro pentru a fi la curent cu înscrierea ta.

Acestea fiind zise, îți urez o sănătate de fier!

You May Also Like

0 comments