Vin cu vara răcoroasă! Sisteme inteligente de răcire PREMIUM Daikin COMFORA.

Într-o vară arzătoare, nimic nu-i mai de preț ca o oază de racoare.
Specialiștii recomandă să evităm vizitele în intervalul orar 10:00 - 12:00 și 14:00-16:00. În această perioadă razele ultraviolete sunt foarte puternice iar riscul unor insolații este ridicat. Totodată șansele ca pielea să fie arsă și să reprezinte o problemă pentru sănătatea noastră. De aceea este recomandat și să purtăm protecție solară indiferent de zi sau de momentul expunerii la soare.
  • Dar ce facem cu toată căldura sufocantă din interior?
Pentru că timpul petrecut alături de cei dragi în confortul casei noastre este la fel de important ca cel pe care pe care îl lucrăm, din confortul casei nu ar trebui sa lipsească sistemele de aer condiționat. Vorbim despre aparate moderne ce au luat locul celor tradiționale și/sau convenționale, a evantaielor și cărților care nu produc suficient impact pentru nevoile noastre s-au de sistemele de aer condiționat limitate în utilizare.

Vin cu vara răcoroasă! Sisteme inteligente de răcire Daikin.

Cele mai bune recomandări în materie de aparate aer condiționat moderne le găsim la Simag.ro .
Cine este Simag? Este un furnizor autorizat pe piața electronicelor de acest gen, cu o vastă experiență în comercializarea soluțiilor perfecte de răcire/încălzire.
Sistemele Daikin sunt renumite pentru beneficiile complexe pe care acestea le oferă utilizatorilor și asupra performanței energetice moderne, cu consum minim de energie dar performanță maximă.
Gama cuprinde 6 mărci de ultimă oră destinate uzului rezidențial. Acestea se deosebesc de celelalte sisteme de aer condiționat Simag prin designul atractiv, ce îmbină nevoile utilizatorilor cu dorința de a vedea un spațiu modern și atractiv vizual în orice încăpere.
Astfel, putem vorbi despre design clasic, cât și despre aer condiționat îmbrăcat într-o carcasă de lemn sau metale grele și rezistente. După cum bine veți observa și voi, aveți la dispoziție o gamă vasta și modele pentru toate gusturile și buzunarele.

În topul vânzărilor Simag.ro se află acest sistem aer condiționat Daikin Comfora, un sistem inedit împotriva aerului încărcat și mult prea cald. Acest sistem este destinat atât caselor mici, respectiv garsonierelor și apartamentelor, dar și caselor mari și a încăperilor de amploare, precum living-uri sau dormitoare.
Ca orice alt sistem de aer condiționat disposponibil la cei de la Simag, putem vorbi de acea dublă funcție - de încălzire a aerului când încăperea prezintă un confort termic scăzut sub limita suportabilității noastre, cât și sistemul de răcorire, care reglează temperatura mediului ambiant în funcție de preferințele noastre.
Sistemul Daikin Comfora este prevăzut cu un mecanism inteligent ce rupe barierele aparatelor clasice de aer condiționat. Spre deosebire de acestea, Daikin Comfora funcționează pe un principiu unic prin care reduce consumul de energie chiar și cu 60%. Așadar, pe când un ventilator sau o aerotermă au un consum de până la două ori mai mare decât instalația clasică, aerul condiționat de la Simag te poate ajuta inclusiv să economisești. Totodată acesta este extrem de silențios, fiind astfel foarte ușor de amplasat în încăperile unde dorești ca liniștea să domine, precum în dormitor sau în camera copilului, fără a avea grijă că acesta ar putea să-ți alunge somnul sau buna concentrare.
În ceea ce priveștea partea tehnică, sistemul prezintă un ciclu de dezumificare, permițând circulația aerului încăpere și aerisirea acestuia astfel încât problema umidității și a bolilor pulmonare să fie doar un gând neplăcut.


Premium Daikin Comfora îți permite și să verifici dacă mediul casei tale se prezintă suficient de plăcut după ce ai ieșit de la piscină sau după ce-ai sosit de la cumpărături/serviciu, prin intermediul unei aplicații pentru telefon cu ajutorul căreia poți verifica în timp real consumul de energie, dar și să controlați temperatura și să reglați funcționarea dispozitivului după bunul plac.
Pe scurt, sistemul de aer condiționat Daikin este o tehnologie de ultimă oră care ne permite mai mult ca niciodată să ne bucurăm de o vară răcoroasă printr-o simplă apăsare de buton sau doar cu o accesare a telefonului mobil. Tu l-ai încercat?

Comentarii

Postări populare