Himalaya - Noile geluri de curățare Fresh Start, un răsfăț delicat pentru tenul tău.

by - luni, aprilie 08, 2019

Goodbye oily skin!
Hello, fresh face!


Cam așa ne deschid săptămâna noile geluri de curățare facială de la Himalaya. Și ar putea la fel, în fiecare zi, să ne binedispună prin îngrijirea zilnică și delicată pe care acestea o oferă.
A trecut ceva vreme de când am testat ultima dată produsele lor. Evenimentul Bucovina Beauty Spring a venit cu multe bunătăți de îngrijire, printre care și aceste 3 geluri de curățare facială Himalaya pe care vi le voi prezenta astăzi și pe care una dintre voi va avea ocazia să le încerce odată cu concursul de pe pagina de Facebook ce va începe începând cu 15 Aprilie.

Noile geluri de curățare Fresh Start, un răsfăț delicat pentru tenul tău.

Himalaya este un brand cu tradiție încă din 1930, ce oferă produse cosmetice cu extracte naturale.
Colecția Fresh Start cuprinde 4 arome fructate și gurmande, dintre care am testat trei selecții, toate pe gustul meu.


Noile geluri de curățare vin într-un recipient de plastic ce permite dozarea ușoară. Pentru o curățare în profunzime nu ai nevoie decât de o cantitate de circa un bob de mazăre, iar efectul este garantat pe placul tuturor.
Ca textură, gelurile sunt preponderent lichide cu ușoare tendințe de "jeleu". Au un parfum fin și proaspăt care te duc cu gândul la extractele fructelor din compoziție.


Deși sunt adresate tenului gras, noi ne-am potrivit de minune, iar tenul meu este normal spre mixt. Aceste geluri sunt 2 în 1 datorită particulelor exfoliante din alcătuire. Particulele sunt de dimensiuni mai mari, însă nu agresează pielea. Dacă exfoliantul este recomandat a fi folosit maxim de 1-2 ori pe săptămână, acest gel de curățare poate fi folosit zilnic datorită acțiunii delicate.
Practic aceste geluri te ajută să reduci rutina de îngrijire și, în loc de două produse , poți folosi unul singur.


Efectul de după este unul proaspăt, cu acțiune revigorantă. Nu usucă tenul, ci dimpotrivă, îi oferă acea peliculă ușoară, non-grasă, eliminând senzația de ten încărcat și bogat în sebum. Totodată are un efect de iluminare a pielii și calmează roșeața pielii, ajută la refacerea pielii deshidratate și am observat un efect antiinflamator asupra coșurilor deja formate.


În concluzie, dacă vă confruntați cu ten gras sau predominant gras și vreți un gel de curățare eficient și delicat, vă recomand sa încercați inovația Fresh Start pe care o puteți găsi atât în magazinele online, cât și în cele fizice.

You May Also Like

1 comments

  1. i need these in my life!!! cat de misto par! sunt asa colorate, ca iti aduc bunadispozitie! si daca zici ca-s si scrubu, practic, vorba ta, economisesc timp si bani. oare prin magazinele mari le gasesc?

    RăspundețiȘtergere