Infinite Love: Mireasma floral-fructată care îți îmbracă corpul.

by - joi, aprilie 18, 2019

Astăzi avem cel mai parfumat invitat al Bucovina Beauty Spring - Infinite Love. Cochetez cu brandul încă de anul trecut și sunt convinsă că, măcar în treacăt, l-ați surprins și voi.


Infinite Love este un distribuitor de parfumuri pentru publicul larg, care își lasă condus simțurile fără compromisuri. Parfumurile Infinite sunt elegante și vin într-un preț de zeci de ori mai bun decât așa zisele parfumuri originale din magazinele de prestigiu, care nici ele nu mai sunt cum erau odinioară. Fie că vreți să faceți un astfel de cadou parfumat, fie că vă doriți să încercați noi esențe, Infinite Love este soluția potrivită.

Povestea celor 3 parfumuri de poșetă

La întâlnirea din luna Martie sponsorul ne-a fost alături cu multe arome de primăvară-toamnă dintre care am putut alege fiecare 3 esențe. Eu am optat pentru K-211 (Colombia), K- 212(Bruges) și K-147 (La Feria).


Toate îmi plac nespus de mult și sunt combinații floral-fructată, ușor condimentate. Cele trei sunt parfumuri dulci, care persistă pe pielea mea pretențioasă până la 2 zile, chiar mai mult pe haine. De fel sunt fan al parfumurilor puternice, dar nu mă deranjează nici cele de zi care sunt o combinație interesantă. Cu toate că n-aș ști să vă descriu fiecare parfum în ansamblu, toate sunt romantice, fine și te îmbracă într-o mireasmă unicat. Alături de briza aerului rece își accentuează intensitatea și împrăștie parfumul printre copacii înfloriți.


Toate cele trei parfumuri în varianta de 8 ml au fost purtate cu mine peste tot în poșetă și m-am lăudat pe tot parcursul călătoriilor mele. Persistența este cea care m-a convins că trebuie să le am și în varianta mare.
Iar dacă sunteți în căutarea unui cadou perfect de Paște și nu numai, vă recomand expres să faceți un drum la standurile din zona voastră sau să vă alegeți combinațiile preferate de pe Infinite Love.

You May Also Like

0 comments