Moda pentru copii. Moft sau necesitate?

by - sâmbătă, aprilie 06, 2019

Timpii moderni nu ne mai permit moral sa inlocuim acel "Vreau!" cu raspunsurile aparent plauzibile ale sutelor de parinti - "Nu avem!", "Nu se poate!". Multi dintre adulții din azi nu concep ideea ca unii nu-si pot permite universal o garderoba din haine scumpe și/sau haine de firma din marele lanturi comerciale. Cu atat mai puțin ar putea intelege un copil care vede pretutindeni alti copii pe strada sau la scoala, imbracati bine si cu fel si fel de accesorii si gadgeturi moderne.
E gresit, dar se intampla ca actuale forme de prietenie sa fie bazate pe statutul social si pe aspectul fizic. Cert este ca moda a devenit un moft de-a lungul timpului și ca este o virtute sa stii te îmbraci bine fara sa cheltui mult. Hainele de calitate sunt o necesitate, iar existenta unui magazin online cu haine copii ieftine si haine de marcă, precum Kidlet.ro, ne poate facilita existenta si ne poate schimba aceste conceptii.



Si, mi s-a întâmplat de mai multe ori in căutarea de articole vestimentare sa ajung la raioanele de copii, acolo unde gasesc mărimile potrivite pentru o persoana asa mica si subtire, ca mine, precum si necesarul de care copilul meu are nevoie pentru a se integra si de a se afirma cu usurinta in orice colectiv. Tot de atatea ori am ales magazinele de tip Second Hand, unde am avut adevarate surprize si am gasit multe articole moderne la preturi foarte mici.
Iar de curand am descoperit si magazinul Kidlet.ro care cuprinde o selectie vasta de produse atat pentru copii, cat si pentru adulti.


Din 2000 si pana la Kidlet.ro . Moda fara varsta, pentru orice societate.

Daca in 2000 parintii mei nu aveau posibilitatea sa-mi cumpere produse noi, acum acest lucru este posibil. Imi amintesc ca, la varsta de 15 ani, imi cumparam prima mea pereche de incaltaminte copii, din proprii mei bani si am avut o satisfactie enorma. Asa ca am continuat sa vizitez si sa caut de-a lungul timpului astfel de magazine care sa-mi faca viata mai usoara si care sa-mi permita sa combin si necesitatea, cu moftul si/sau dorinta de a introduce articole vestimentare noi in garderoba mea.
De curand, printre derularile zilnice a paginilor din Social Media, noua din zece postari povesteau de experienta Kidlet care, nu a trecut neobservata. Fiind intens mediatizat, site-ul mi-a starnit interesul, asa ca am cautat Kidlet pareri care mi-au dezvaluit totul despre ce este si cu ce se ocupa acest webshop romanesc, unde am plasat si prima comanda.
Am aflat ca este un magazin online ce livreaza la domiciliu orice selectie de produse, indiferent de varsta si preferinte. Am fost surprinsa sa gasesc in portofoliul lor atat articole simpatice simple, cat si produse de marca, inclusiv articole din materiale prețioase si delicate cu pielea, cu preturi de zeci de ori mai mici decat in magazinele fizice si cele de tip Second Hand. Aici se gasesc de toate, atat produse noi cu eticheta, cat si produse second, dar intr-o stare impecabila si atent dezinfectate, dupa cum am remarcat la primirea si desfacerea coletului. Hainele nu au acel miros neplacut de plastic sau solventi chimici.
Totodata, pe cand unele magazine nu permit returul produselor (precum cele second, dar nu numai) sau ofera un timp maxim de 30 zile, Kidlet este singurul magazin din Romania ce pune la dispozitie clientilor 100 zile de retur. Da, ai auzit bine! Fie ca amani deschiderea coletului un timp indelungat, fie ca produsul ales nu corespunde cerintelor tale, il poti returna fara probleme in tot acest timp si sa-l inlocuiesti cu un alt produs sau sa soliciti banii inapoi, fara a pierde inutil timp si energie.
Ne-am bucurat sa probam impreuna si sa impartim produsele alese, care erau exact ca in poze, din materialele mentionate in descriere si in marimile corespunzatoare.

De ce Kidlet?

Pe langa motivele evidente prezentate anterior, precum preturile accesibile, pentru orice buzunar, care nu mai lasa loc de compromisuri sau explicatii, aleg si recomand Kidlet pentru ca:


  • Livrarea se realizeaza in 24 ore, prin curier rapid, direct la usa casei mele, economisind din timpul meu pretios pe care pot sa il acord copilului meu si educatiei sale sau pe care il pot folosi in alte moduri la fel de constructive. 
  • Pentru ca evit cozile din magazine, un comportament neadecvat al personalului de la casa de marcat sau evit confunziile ce pot aparea in cautarea produselor ce nu sunt sortate pe categorii, varste sau sex.
  • Pentru educatia pe care o pot insufleti copilului meu, demonstrandu-i practic cum poate gestiona eficient un buget limitat si cum poate gasi accesorii moderne, pe placul sau, ce nu necesita compromisuri.
  • Pentru ca-i pot oferi copilului meu toate acele articole vestimentare la care el viseaza sau care i se solicita la scoala/serbari cu tematica, fara a fi nevoie sa apelez la cunoscuti, sa le imprumut/inchiriez sau sa apelez la împrumuturi financiare pentru a-mi permite anumite articole. 
  • Printr-un click si prin intermediul categoriilor de pe site pot vizualiza de oriunde, in orice moment, doar acele sectiuni care ma intereseaza.
  • Pentru ca pot opta pentru un buget fix in limita caruia sa-mi acopar tot necesarul de produse pe care le doresc.
  • Pentru ca nu-mi impune nimeni ce, cand si cat sa comand.
  • Imi pot face oricand un wishlist (lista de dorinte) cu produsele preferate pe care sa le am in permanenta in vedere si sa le comand atunci cand doresc. 
  • Pentru articolele moderne, populare si variate, atat pe gustul celor mici, cat si a celor mari.
  • Pentru ofertele si promotiile frecvente pe care nu le gasesc in magazinele fizice.
  • Pentru ca este o modalitate mai facila de a incerca si de a gasi acele stiluri vestimentare care ni se potrivesc si de a fi in pas cu ultimele tendinte din moda.
  • Pentru libertatea de decizie si pentru ca aflu in timp util, inainte de plasarea comenzii, toate informatiile necesare si transparente, precum si costurile aferente, respectiv reducerile aplicate.
  • Pentru existenta unui serviciu dedicat de interactiune cu clientii, care-mi sta oricand la dispozitie in mod gratuit si care raspunde prompt intrebarilor, necesitatilor si nevoilor mele, precum si pentru faptul ca a fost si este un magazin de incredere, recomandat de milioane de parinti din intreaga tara.

Iata asadar ca, existenta acestui magazin online de tip outlet, cu articole pentru intreaga familie, ne face viata mai usoara si ne indeplineste atat mofturile cele mai selecte, cat si necesitatile.

You May Also Like

1 comments

  1. de la kidlet am luat si eu ceva hainute pentru nepoti si mi s-au aprut calitative! ma bucur sa vad ca mai sunt oameni care prefera sa nu investeasca sute de lei intr-o bluza, ci gandesc practic! zau...cat o s-o poarte? 2 luni?

    RăspundețiȘtergere