Cu SanoVita gătim sănătos, trăim sănătos!

by - luni, septembrie 19, 2022

 Se-ntâmplă mai rar ca lumea să nu fi auzit de SanoVita. Mai ales că au o experiență destul de consacrată în piață pe tot ceea ce înseamnă produse naturiste, vegetariene, gustări și ingrediente numai bune de pus pe mesele noastre de toate zilele - de la mic-dejun, la cină. 

Pe lângă faptul că au și un magazin propriu cu de toate, produsele lor sunt distribuite într-o varietate de magazine cunoscute și supermarketuri. Iar unul e chiar la câteva minute de casa mea. Țin minte că, la un moment dat, mi-au plăcut atât de mult niște fructe confiate de la ei, încât le-am căutat în tot orașul.  M-am bucurat ca un copil când le-am găsit. Și desigur, nu au fost singurele lucruri încercate și plăcute. Dar hai mai vine să vă povestesc de bunătățile din plasa mrca Bloggerițe La Castel.

SanoVita - masa bună, cu familia împreună


Printre primele lucruri care mi-au atras atenția se numără pliculețele cu diferite mix-uri de fructe, nuci, semințe. Am primit 6 astfel de pungulițe, câte 2 din fiecare, ce sunt foarte practice pentru călătorit, dar și cât să fie servite ca gustare între mese sau alături de diferite preparate (de la prăjituri, până la un bol cu lapte și cereale). Conțin multe fibre și minerale, deci oferă energie și nutrienți esențiali corpului.

Iar cele 50 grame sunt perfecte cât să pui o mână bună în ceva bun, fără să desfaci zeci de pungi mari pe care să le uiți deschise.



Am mai descoperit și un lucru tare interesant și potrivit problemelor mele - țărâța de Psyllium. Se zice că este bună pentru încurajarea unui sistem digestiv sănătos, fiind adecvată atât adulților, cât și copiilor. N-aș ști să vă zic cu ce se deosebește de tărâța obișnuită pe care o folosește mama la umplut borș, dar o voi încerca și voi reveni cu impresii.


Știu că, ingrediente precum fructele de goji și migdalele se regăsesc în cămara bucătăreselor iscusite atunci când vor să pregătească ceva sofisticat. Ele s-au regăsit și în punguța mea și așteaptă să fie introduse în diferite combinații alimentare.

Pentru salate sațioase, dar și cu un plus de gust, SanoVita a pregătit și semințele de chia, respectiv cele de quinoa. Ambele conțin fibre benefice digestiei și oferă o aromă distinctă salatelor uzuale.


Printre favoritele mele de la ei se numără și musli-ul cu fructe. Cuprinde o varietate largă de cereale integrale, la care se adaugă multe fructe confiate cu gust delicios. Merg perfect în iaurturi sau cu lapte, fiind o alternativă sănătoasă a micului dejun pe care copiii vor să-l servească azi (mă refer aici la cereale din comerțul obișnuit, bogate în e-uri și zahăr). Oferă așadar mai multe beneficii, chiar și nouă, celor care ne dorim să mâncăm mai bine, mai sănătos sau care avem anumite restricții alimentare. Inclusă a fost și punga de fulgi de porumb care, pe lângă aceeași modalitate de uz, mai poate fi folosiți și la niște șnițele crispy de pui (merg de minune).


Adesea mi se întâmplă să las la sfârșit ce-i mai bun! Cine nu-și amintește de rondelele SanoVita? Vestitele rondele din orez sunt sațioase și perfecte în diferite moente ale zilei. Cele cu ciocolată merg perfect ca gustare între mese, iar cele simple pot fi combinate cu o mulțime de opțiuni sărate sau dulci. Mie îmi place să le mănânc cu cremă de brânză și somon afumat, dar opțiuni sunt multiple, pentru preferințe tuturor.


SanoVita a fost un sponsor tare darnic care ne-a încurajat să ne ascultăm nevoile corpului și să oferim organismului alegeri sănătoase care să se reflecte în starea noastră de spirit. Veți găsi la ei absolut tot ceea ce aveți nevoie pentru gătit diverse preparate, pentru mici și mari, dar și gustări sănătoase pentru acasă, la muncă, la școală sau în călătorii.


You May Also Like

0 comments