Lacrimi intr-un lac

by - joi, ianuarie 27, 2011

O lacrima dulce e cea pe care un prieten o varsa pentru altul atunci cand vede ca ii este greu,ca sufera,ca are probleme.
Se lasa seara,intri intr-un dulce vis.Ceea ce iti doresti acolo se intampla,traiesti cu cine vrei,poti lua mana oricui si so strangi in palma ta,sa adormi cu capul pe ea.
Acolo,in acel vis indepartat apare lumea de basm.Intri in intuneric,dai de ochiul de raze plin de caldura si lumina,intri in el.Ce iti vad ochii?Mii de pasari surazand,soarele care-ti zambeste,luna si stelele undeva de-o parte,ascunse,asteptand sa iasa si sa priveasca la momentul potrivit...si totusi...iti zambesc subtil.
E o lume in care iti doresti sa crezi ca lacrimile pot disparea,ca viata e usoara...undeva unde sa auzi cum pasarile si florile iti fredoneaza o melodie dulce...o melodie care sa te incante si care sa-ti aline durerea din suflet.
Mai in indepartare apare un lac...O ea:o fata dulce,care nu pare nici trista nici fericita apare in acel vis dulce.Se oglindeste in acel lac si ce vede?Secvente din viata ei,momente in care a plans de fericire dar a si plans din iubire,a fost si tradata,mintita.Dureros!!
O sticla pluteste usor.Un biletel,cateva cuvinte:"Acest lac s-a format din lacrimile tale,din durerea ta.Florile au prins viata datorita fericirii tale,pasarile umbla din loc in loc sa-ti faca o cununa,ele te iubesc asa cum esti,au aparut pentru tine.Uita-te in spate si cauta-ti a ta fericire.Fa ca acest lac sa dispara,nu mai lasa pe altii sa faca pe fata ta lacrimi din nou sa apara..nu lasa lumea aceasta sa dispara."
Se aseaza jos cu un carnetel in mana.Isi noteaza cateva lucrusoare apoi usor expresia fetei i se schimba.Ridica mainile in aer,o raza cade in palma ei,se intoace si vede cum totul prinde viata.ZAMBESTE!E o minune dupa atata timp sa vezi cum in sfarsit e fericita,cum zambeste.Lacul scade,florile prind si mai multa viata.Devine lumea de basm mult dorita.
Apare el,o ia in brate,ii prinde buzele si o saruta patimas.Mai mult nu-si poate dori ea.Lacul seaca,pasarile incep al lor cantec,florile ii indeamna la dans iar ei se invita unul pe altul la un minunat vals.Se pierd unul in bratele celuilalt.Se simt mii de parfumuri incantatoare insa cel mai magic e mirosul lui.Clipe,ore intregi ramane prinsa acolo,in vraja acelui loc in care mangaierea sa face cat o suta,sarutul sau cat o mie iar simpla lui prezenta cat miliarde de clipe traite in paradisul ingerilor.
Desi e greu....se desparte brusc de acea lume de basm.Brusc se trezeste.2lacrimi pe fata ei,un trandafir in mana si 3 cuvinte ce le are in minte:Va fi bine!

Daca ti se pare ca cineva a gresit cu ceva in viata ta:
1.Spune-i.Nu-i motiv de suparare,lamureste situatia inainte de a fi prea tarziu.
2.Daca nu esti sigur nu fa lucruri de care mai tarziu sa-ti para rau.
3.Nu te increte in ceilalti.CERCETEAZA!Sunt persoane care pot spune multe lucruri neadevarate pentru a te desparti de persoana iubita iar din cauza ca de cele mai multe ori actionam impulsiv,le si credem.Cel mai bine e sa te asiguri cu proprii tai ochi de ceea ce se petrece.Intreband pe altii nu rezolvi nimic,lumea poate spune multe aiureli.MARI PORCARII!!!!
4.Daca vezi ca persoana la care tii nu face nici unul din aceste lucruri ci din potriva prefera sa creada in spusele la altii,nu te lasa doborat/a.Nu se merita.Daca nu a crezut in tine si in sentimentele tale pentru respectiva persoana nu ai ce face.E decizia ei insa sar putea ca mai tarziu ea sa regrete si sa fie prea tarziu.
5.Nu te increde in nimeni.Prietenul cel mai apropiat iti poate fi dusman.Cel mai bine e sa te increzi in tine si in fortele tale,in ceea ce poti tu.
6.Nu permite umilintele altora,niciodata sa nu arati cat de mult poti iubi,cat de dedicat poti fi unei persoane caci se va folosi de acest lucru.
7.Daca vezi ca greseala se repeta e evident ca persoana aceea va gresi la nesfarsit si ca nu merita tot ceea ce faci tu.
8.Nu lasa pe nimeni sa-ti vada ranile din suflet.Doar tu stii cat doare.
9.Bucura-te pana si din mici fleacuri.Persoanele care tin la tine iti sunt alaturi si mereu vor incerca sa-ti faca un bine,sa te stie fericita.Persoanele care nu le pasa vor sta undeva uitandu-se la tine bucurandu-se de raul tau,sau pur si simplu stand fara sa faca nimic pentru a te linisti.
10.NU MAI VARSA LACRIMI!!!Nu permite ca ceea ce spun ceilalti sa te mai afecteze.Nu varsa lacrimi pentru persoane care nu merita,care arata ca nu le pasa,care tot ce stiu sa faca e sa asculte primele vorbe care le vin la ureche in loc sa incerce sa te sprijine.Adu-ti aminte ca esti o fiinta umana cu sentimente care are si ea dreptul la credibilitate,respect si dreptul la FERICIRE.Nu permite ca fiecare suferinta intiparita in lacrimi sa iti fure putinele sentimente care le mai ai.

You May Also Like

0 comments