Concurs




Cu toții știm că este extraordinară participarea în cadrul unor campanii,respectiv a unor concursuri.Rezultatele,premiile ce le putem fi la final,pot avea o valoare semnificativă pentru fiecare dintre noi,mai mică sau mai mare.Ei bine,cum știu că multora vă plac la nebunie concursurile,vă invit,dragii mei să participați  la Panelul Online al Mednet Marketing Research Center

sau aici, prin pagina de Facebook.
 Ce este acest panel și ce beneficii vă poate aduce înscrierea sa?
  •Veţi face parte dintr-o comunitate online de persoane cu acces la studii de piaţă actuale şi interesante;
•Vă veţi putea exprima opinia despre produsele şi serviciile de pe piaţa româneasca şi veţi contribui la îmbunătăţirea lor în folosul consumatorilor;
•Veţi avea şansa, la fiecare chestionar online completat, să câştigaţi premii în bani sau produse, fiecare studiu desfăşurat de MEDNET Marketing Research Center venind şi cu o tombolă cu premii;
•Nu în ultimul rând, veţi cunoaşte mai bine ce înseamnă market research şi cum contribuie acesta, prin contactul direct cu dumneavoastră, consumatorul final, la îmbunătăţirea activităţii companiilor, a produselor şi serviciilor oferite de acestea şi la cunoaşterea în profunzime a societăţii.
Plus că pe lângă aceasta v-am pregătit concursul principal despre care vorbeam.O data cu înscrierea dumneavoastră,aveți posibilitatea de a câștiga,prin tragere la sorț, un apărat foto digital Fujifilm sau unul dintre cele 10  USBuri Flash Driver de 4 GB.
 Crearea acestui panel are ca principal scop realizarea unei baze de date cu persoanele care sunt de acord să participe la viitoare sondaje online organizate de compania MEDNET Marketing Research Center.Să-I dăm drumul la concurs și să promovăm această nouă societate!
 

Comentarii

  1. Cei ce doresc sa-si exprime parerea si in cadrul sondajelor www.VoceaPacientului.ro : "Mituri despre sanatate" participa in fiecare vineri la tragerea la sorti a unui premiu. In luna aprilie premiile sunt: 3 rollere Parker si o rama foto digitala Philips. In cazul in care completezi mai multe sondaje iti oferi mai multe sanse de castig.

    Azi sunt disponibile 4 sondaje: Mituri despre boala cardiaca, Mituri despre cancer, Mituri despre sanatate mintala & violenta si Mituri despre bolile respiratorii. Mai poti accesa si peste 500 de 'pastile' cu stiri medicale de calitate, peste 120 de prezentari cu sfaturi medicale practice sau poti sa te relaxezi urmarind colectia de secvente amuzante de pe pagina e-fun. In plus, in fiecare vineri gasesti stiri medicale noi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare