Distracție cu premii!

by - marți, aprilie 23, 2013

Nu uitaţi dragii mei avem încă de la sfârșitul anului 2012, noul SEAT Leon care a fost lansat la nivel internațional, în timp ce pe meleaguri româneșţi a ajuns chiar la începutul acestui an.Astfel, cu acest prilej, cititorii care decid meargă la drive test și menționează blogul meu, după efectuarea acestuia vor primi un cadou surpriză din partea Moldotrans Auto – dealer SEAT!
Sistemul de monitorizare alertează şoferul în cazul unui defect preliminar, prin această evitând perforarea pneului şi accidentele. De asemenea, sistemul aruncă un ochi şi asupra presiunii din pneuri, economisind combustibil şi asigurând condiţii optime pentru condus. Menţii tastele de comandă la îndemână ta, pleci într-o călătorie lungă sau dai o fugă până la supermarket – pe toate le poţi face bazandu-te pe informaţiile oferite de computerul de bord - consum, viteză, distanţă de parcurs până la următorul plin şi durata călătoriei. Toate aceste informaţii sunt afişate în raza vizuală a şoferului, astfel încât atenţia acestuia să nu fie distrasă.
Mai multe informaţii puteţi găsi aici.Distracţie plăcută!

You May Also Like

2 comments

  1. Sincer nu am carnet si nu sunt din Iasi.Dar probabil ca as fi incercat.Nu as fi avut nimic de pierdut.Mai mult de castigat!

    RăspundețiȘtergere