Green blogger





A fi "green", a iubi tot ceea ce este "green", înseamnă a fi dedicat proiectelor verzi, mai bine zis ecologice care au un impact pozitiv asupra mediului, prin urmare și a noastră.
 Mediul este casa noastră, este ceea ce are nevoie de schimbări, de noi reîmprospătări. "Bolile" acestuia duc la bolile noastre la scăderea nivelului de trai, la scăderea calității vieții.
 GreenBiz Forum aprobă stilurile sănătoase și ecologice de realizare a unor procese pe urma cărora rezultă o dezvoltare durabilă și armonioasă.
Pentru mine, un blogger verde, înseamnă un blogger care are ca scop captarea și atragerea oamenilor către o viață verde, mai ecologică, o lume unde sănătatea noastră e mai presus de orice, cât despre mediu, nu are de suferit atâta timp cât suntem preocupați de prelucrarea în ateliere specifice a obiectelor nefolositoare.Trăim într-o lume în care avem orice lucru avem nevoie într-o formulă cât mai inovatoare spre deosebire de vremurile trecute, în care avem ocazia de a ne lasa imaginația să creeze, să se adapteze nevoilor și dorințelor noastre, prin realizarea unor lucruri de care avem nevoie sau pe care pur și simplu ni le dorim.Putem crea o rochie din produse reciclabile, accesorii, lucruri de decor sau chiar mesele noastre pot fi eco.
Astfel deține obiecte noi și originale care cu siguranță vor atrage multe priviri.În plus, trăsăturile corpului însuși se vor schimba, dacă se pune accent pe un program complex și verde.Să nu uităm că și mediul ne va mulțumi în felul lui pentru comunitatea verde pe care o creăm, oferindu-ne condiții bune de viață, cu un aer proaspăt și curat.
Evenimentul GreenBiz Forum, acordă diverse opinii, încearcă să demonstreze că țara are nevoie de o mână de ajutor, că fiecare om în parte are ocazia unei noi șanse pentru un viitor mai bun, sau pentru viitorul copiilor, poate doar din dorința de a face un bine.Acest eveniment poate învăța multe lucruri pe oricine, lucruri care trebuie susținute de fiecare dintre noi, fapt care arată de ce imi doresc participarea la un astfel de eveniment.

Comentarii

Postări populare