Alimentatie sanatoasa
Încă din vremurile străvechi, cele mai sănătoase alimente au
fost şi sunt considerate legumele şi fructele.
Legumele şi fructele au proprietăţi uimitoare asupra
organismului şi pe lângă faptul că îmbunătăţesc anumite funcţii din corp,
acestea ajută la tratarea şi prevenirea unor boli fregvente în ziua de astăzi.
Avocado, un fruct pe atât de gustos, tot atât de benefic.
Alimentaţia copilului nostru ar putea fi alcătuită doar din mese bazate pe
avocado, datorită proprietăţilor sale şi a compuşilor săi.
Kiwi
Are de două ori mai mult Vitamina C ca portocalele. Ajută la
dezvoltarea şi menţinerea sănătăţîi oaselor, cartilagilor, dinţilor şi
gingiilor. Scade nivelul trigliceridelor din sânge. Prin urmare, asigură o bună
circulaţie şi funcţionare a circuitului sângelui în corp.
Digestia este unul din cele mai importante procese ale
organismului uman. Aceasta poate fi influenţată pozitiv datorită enzimelor pe
care aceasta le conţine. Pe lângă acest fapt, creşte imunitatea organismului,
are efecte anti-imflamatorii şi ajută lasănătatea pielii.
Cea mai urâtă boală şi fregventa din păcate în acesta
perioadă este cancerul. Poate fi evitată formarea celulelor cancerigene şi a
cheagurilor de sânge prin consumul de...ananas. Surprinzător nu? Pe lângă acest
lucru, ananasul ajută şi la vindecarea rănilor. De asemenea şi gustoasa zmeură
are aceleas proprietăţi ca şi ananasul.
Şi dacă de când suntem mici suntem învăţaţi cu fructele
crescute de bunici în copaci, trebuie să ştiţi că perele sunt foarte
importante. Fibrele solubile existente în pere, previn constipaţia, nivelul
colesterolului din sânge şi bolile de inimă.
Nu în ultimul rând, doresc să va aduc la cunoştinţă că
afinele sunt un remediu excelent pentru prevenirea Alzheimerului iar pepenele
este extraordinar pentru cura de slăbire dar şi pentru eliminarea pietrelor la
rinichi.
Prin urmare, vă invit să vă realizaţi o alimentaţie cât mai
sănătoasă şi să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră. Sănătate de fier!
Comentarii
Trimiteți un comentariu