Vrei sa participi la Gala Premiilor e-Commerce?

by - joi, mai 16, 2013


GPeC sau mai detaliat pentru cei care nu stiou despre ce este vorba, este Gala Premiilor e-Commerce .
Ce este Gala Premiilor e-Commerce?
Ei bine, este cel mai important eveniment de comerţ electronic din România. GPeC înseamnă 6 luni de competiţie cu rezultate concrete şi beneficii imediate pentru toate magazinele înscrise, indiferent dacă urcă sau nu pe podiumul câştigătorilor.
Ca participant în cadrul acestora, ai o mulţime de avantaje precum:
-magazinul tău va fi promovat timp de 6 luni pe site-ul GPeC.ro (cu logo, url, descriere scurtă)
-te marketezi pe canalele media proprii (blog, site, social media) că fiind înscris la GPeC (cea mai importantă competiţie din comerţul electronic românesc) şi că respecţi legea şi bunele practici în e-commerce
-pe lângă auditul afacerii tale, GPeC îţi aduce mult know-how şi networking în cadrul conferinţelor şi workshop-urilor pe care le organizăm, la care te vei întâlni cu cei mai buni specialişti autohtoni şi internaţionali
-deşi nu este inclusă în taxă de participare, ai în vedere seria de cursuri intensive organizată timp de 5 zile la munte - Şcoala de Vară, ediţia a III-a. Este un mare avantaj să dezbaţi cu trainerii asupra afacerii tale, într-un cadru informal şi nepresati de timp, iar tu - că magazin înscris la GPeC - ai reducere din costul participării la Şcoala de Vară!
Pe lângă acestea, GPeC include şi alte avantaje care sunt legate de pachetul oferit:
-inscriindu-ţi magazinul la GPeC 2013, participi gratuit la Conferinţele Naţionale de E-Commerce din 27-28 Mai 2013 (în limita a 2 persoane/magazin)
-ai parte de un adevărat audit al magazinului tău online, fiind analizat prin cel mai complex set de criterii de jurizare (dacă nu te-ai înscrie la GPeC 2013, un astfel de audit te-ar costă minimum 1.500 euro)
-magazinul tău este analizat timp de 6 luni pentru a urmări evoluţia în timp şi în 2 etape de jurizare distincte, trecând prin peste 90 de criterii de jurizare, în aşa fel încât evaluarea să reflecte cât mai bine situaţia reală a afacerii tale
-indiferent dacă te numeri printre câştigători sau nu, primeşti rapoartele de jurizare în urmă celor 2 etape. Rapoartele sunt detaliate pentru fiecare criteriu în parte şi conţin explicaţiile juriului acolo unde este cazul, că să ştii exact unde stai bine şi unde ai probleme
-participi gratuit la Festivitatea de Decernare a Premiilor GPeC 2013 din lună noiembrie şi faci networking cu elită comerţului online românesc. Iar dacă eşti unul din câştigători, ai toate motivele să fii mândru de premiul primit e recunoaşterea muncii tale!
Toate acestea şi multe alte avantaje pe care le puteţi găsi pe site-ul celor de la GPeC. Prin urmare, recomand tuturor magazinelor online să se înscrie în acest program, care nu poate să aducă decât mult succes pe viitor. Magazinele online se pot înscrie până pe 31 mai 2013. Prin urmare, nu rataţi! Este o şansă unica! Profitaţi!                                                    Postare înscrisa în campania - Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013 – o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG (www.evomag.ro); F64 (www.f64.ro/aparate-foto.html); ZorileStore (www.zorilestore.ro/tricouri).

 

You May Also Like

1 comments

  1. Aceasta competitie e foarte interesanta, de la an la an se dezvolta foarte mult GPeC-ul. In acest an sper, sa se inregistreze cat mai multe magazine.

    RăspundețiȘtergere