DIMINEAȚA PLINĂ CU SĂNĂTATE

by - miercuri, octombrie 09, 2013

Mă înec în palmele somnului profund și adânc, după o zi plină de treabă. Și fac rostogol in puf, mă plimb în vise la orizont printre faguri și pomi de cireș. Mă-nbat cu mirosul gingaș de fructe,  mă învalui în mireasma lor și mă las cuprinsă până la tropice. Și ce ușor trece timpul, ce aș vrea ca totul să dureze o eternitate.
Și domol mă mișc precum un melc cărându-mi carapacea obosită. Din înaltul lumii negre coboară un înger sumbru pe pământ. Urlă în trâmbițe asurzitor, îmi golește întreaga ființă de visele prinse și mă trezește din paradisul fermecat: alarma telefonului.
Și pe-o parte și pe alta, mă învart ca printre nori, dând la o parte valul de căldură din așternutul gros. Și nici cel mai mare cutremur parcă nu m-ar putea da jos din această lume. Este așa de bine! Aș vrea macar pentru o zi sa nu am responsabilități sau măcar să fie mai puține decât de obicei. Și mă îmbrac alene cum obișnuiesc, îmi ating pomeții moi cu un strat de apă proaspătă și cu un săpun revigorant. Și rămâne un gând? Ce avem la micul dejun? Să sărim peste?
Și totuși....ar merge un suc proaspăt, care să fie realizat rapid și care în acelaș timp să fie  perfect în comparație cu cancerul vremii de afară. Mai ales că micul meu dejun include doar o băutură care să mă trezească sau să îmi ofere energie pe tot parcursul zilei. Și sună mult mai mirific dacă fiecare înghițitură ar echivala în prospețime și în gustul bogat plin de vitamine al fructelor, respectiv al legumelor.
Alimentația sănătoasă este principalul medicament pe care trebuie sa ni-l administram in fiecare zi. Și alimentația sănătoasă nu privește întreaga planetă, prin regimurile denumite de către marii specialiști sau de unii oameni de rând, ci de caracteristicile fiecarui individ în parte. Fiecare individ iși poate realiza propriul meniu echilibrat, conform necesităților personale.
O alimentaţie sănătoasă nu reprezintă interzicerea unor anumite alimente sau a unor surplusuri alimentare, ci utilizarea şi prepararea acestora într-un mod corespunzător, la momentul potrivit.
Sucurile de pe piaţă sunt varianta cea mai rapidă a unei băuturi răcoritoare care imită perfect aroma unor fructe sau legume. Problema este că înfăţişarea lor angelică este de fapt una demonică. În spatele acesteia stau ascunse zeci de substanţe cu efect ucigător pentru intreagă fiinţă umană, menite să ne ademenească în ghearele lor. Cine a zis că sănătatea nu se măsoară în bani? Şi nu mă refer în acest context la banii de analize sau de medicamente, ci în proasta mentalitate a populaţiei care investeşte banii în lucruri inutile şi ieftine care în scurt timp se abat de la scopul pentru care acestea au fost achiziţionate. Fie se strică, fie rezultatul nu este prea fantastic ceea ce ne face să renunţăm. Dar oare ce ar fi dacă banii ar fi folosiţi cu cap şi investiţi în ceea ce merită cu adevărat, în performanţele vizibile şi testate ale unui produs?
Market Online este unul dintre magazinele online şi poate singurul, care oferă produse de calitate clienţilor. Actuala inovaţie, care nu poate părea o achiziţie prea ieftină şi uşoară pentru mulţi dintre noi, propune să inoveze piaţă comercială prin produse de calitate care fac o treabă revoluţionară.
Pentru aceasta a conceput o serie de storcătoare de fructe care să corespundă unui buzunar decent. De asemenea aici putem găsi şi noul mecanism, adica storcătoare presare la rece. Noua sa inovaţie este storcătorul Hurom, cu 150w  şi 70 rotaţii pe minut, care propune să realizeze chiar în cele mai grăbite momente o băutură răcoritoare, perfectă pentru a căpăta forţa şi energia necesară începerii unei noi zi. Sistemul Slow Squizing System realizează băuturile raoritoare din fructe şi legume prin presare la rece, respectiv prin răzuire, metodă prin intermediul căreia fructele şi legumele sunt procesate în proporţii cât mai mari şi ajută la păstrarea întregului conţinut de vitamine, de 6ori mai mult decât storcătoarele obişnuite, oferind în acelaş timp o aromă naturală.
De ce este necesară existenţa unui astfel de storcător în orice locuinţă? Deoarece astfel putem da o mâna de ajutor organismului, îmbogăţindu-l cu tot ceea ce el are nevoie pentru a fi în formă şi pentru a ne menţine pe noi fizic şi psihic.
Pe mine onoarea mea ca om şi adevărată grijă pe care un om poate spune că o are faţă de el şi faţă de lucrurile pe care le-ar alege, m-ar determina să aleg un astfel de storcător. Un efort la buzunar în plus însă o viaţă mai lungă şi mai frumoasă îmi poate fi asigurată, uşor şi fără eforturi mari, doar lăsându-mă purtată şi ispitită de...plăcere.
Articol scris pentru Super Blog 2013

You May Also Like

2 comments