FRUMOASĂ, DAR MEREU CU UN SCOP PRECIS

by - luni, octombrie 07, 2013



Te gândești la nopțile de toamnă, la fulgii de nea ce adineaori au atins pământul rece...E ceva scurt și totuși profund, ceva ce aduce un parfum ce emană schimbare și o mireasmă care tinde către ceva mai nou si bun.
Apoi iți trece prin minte: cum ar fi dacă ea ar fi lângă tine? Îți poate oferi oricând confortul inedit, acea relaxare și libertate măcar pentru 5 minute atunci când ești grăbit. Și dacă ți se părea greu faptul că vei fi nevoit să o conduci, acum totul e o plăcere. O poți dezbrăca ușor din priviri, îi poți simți căldura, îi poți atinge cele mai delicate zone. Ea cu siguranță va fi încântată să îți răspundă la comenzi.
Și când o vei atinge și îi vei simți pielea fină, vei crede că nu este adevărat. Mișcările ei sunt atât de elegante, aproape că nu o simți. E mai fină decât îți imaginai vreodată. Și numele ei este pe atât de suav, pe cât de frumoasă este și ea.  Atunci când picăturile de ploaie se pierd in claritatea și impecabilitatea ei și când soarele o atinge cu vârful razelor, în timp ce se îndreaptă către apus,  îți farmecă fiorul pe care îl păstrai pentru evenimentele speciale. Și cine a zis că nu este un moment aparte? Doar nu se întâmplă așa ceva în fiecare zi, nu?
Provocarea spune cam așa: e frumoasă, doar frumoasă cu un scop precis sau se ascunde altceva mai bun în spatele ei?
Îngăndurat și totuși parcă înainte de a drege provocarea și de a o poseda total, ar merge un pahar de vin ales, de prin anii 70'  și gustări franțuzești rafinate cu spumă de ciocolată și frișcă..Hmmm...sună tentant, mult prea tentant!
Și cum să îți ei ochii de la ea când e îmbrăcată într-o nuanță argintie elegantă, pregătită să facă furori la orice intâlnire sau o impresie foarte bună dacă vine vorba de afaceri.  Ești pregătit să o cunosti? O cheamă Corolla, Toyota Corolla
Volanul răsfățat este acoperit de piele, cele 9 airbeg-uri îți asigură siguranța in cele mai periculoase aventuri. În plus, restul avantajelor le poți găsi pe pagina special dedicată acestei mașini.
Consider că întrunește ambele calități. Este atât fiabilă, cănd vine vorba de prețul acesteia, nevoile și calitățile pe care le întrunește. În materie auto, ca in orice altă creație, frumusețea  se reflectă prin calitatea pe care aceasta o demonstrează ațunci când este pusă în mișcare. În rest, aspectul poate fi cât de simplu, dar totodată cu siguranță va emana si eleganță, odată ce întrunește calitățile pe care cel care o achiziționează le cere de la aceasta. O poți modela după propriul gust.
Toyota Corolla esțe considerată la momentul actual cea mai vândută mașină, din momentul apariției pe piață până in prezent. Totuși, indiferent de fișa tehnică și de mențiunile cu referire la aspectul acesteia, tot mai clar este atunci când este supusă unui drive test. Poți solicita și tu de la cei de la Toyota un drive test, pentru a te convinge de ceea ce iți spun. De asemenea, orice client este special și poate fi primit cu brațele deschise atunci când acesta dorește o ofertă personalizată pentru domnișoara Toyota.
În plus, siguranța este pe primul loc, apoi vine vorba de caii frumosi cu putere ce o poartă in spate, care pot fi 132 CP la număr ce servesc la meniu benzină. Asta in funcție de preferințe.
Prin urmare, farmecul domnișoarei Toyota se raportează la calitatea ei, cireașa de pe tort fiind aspectul exterior și interior.
Text scris pentru Super Blog 2013

You May Also Like

2 comments

  1. Dragut articol si creativ,... sensibil.
    Mult succes :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru parere! Asemenea si tie daca esti si tu un participant, daca nu...atunci la proiectele pe care ti le propui!

      Ștergere