GEANTA APOCALIPTICĂ FACE RAVAGII ÎN INIMILE TUTUROR!

by - sâmbătă, octombrie 19, 2013


Fie că e iarnă, fie vară, nu rezist, ca orice femeie, să îmi scot prietena la plimbare. Însă, vechea mea prietenă se simte sleită de puteri. În curant va fi sfârşitul, iar eu va trebui să găsesc înlocuitor. Astfel, am apelat la institutul Reija. Acolo un paradis cu bujori rumeni, fiinţe primitoare, materiale încântătoare, au deschis un tărâm fantastic al prieteniei. Mi-am permis să întru subtil, să nu deranjez. Am aprins ochii înflăcăraţi şi am pornit spre o bună alegere. Reija oferă numai genți din piele naturală, rezistentă. Fantasticul tărâm îţi oferă o varietate de modele pe cale le poţi adopta pentru fiecare stil şi ocazie. Geanta, prietena noastră fidelă, ne susţine mereu, oricând, oriunde, la toate nevoile noastre, însă, cea mai respectabilă şi apreciată, va rămâne mereu.
Ce facem dacă aspectul se deteriorează sau pur şi simplu îşi pierde vremea? Genţile oricând pot fi reinventate. Cum? Cu puţină imaginaţie şi răbdare totul se rezolvă. La subsol, într-o camera sumbră, am găsit un pergament vechi, îmbrăcat în piele şi poleit cu aur: o nouă invenţie aştepta să ia naştere. Şi mi-am amintit că am un ''bebeluş'' în cameră, care toată ziua este nebun după răsfăţ. Micul ghemot
oc de blană, care îmi încălzeşte ziua şi sufletul, ar dori să fie mereu cu mine. Fie că vorbim de paradisul pisicesc sau de regatul câinesc, piticania merită şi ea să fie tratată ca în răi. M-am gândit să îndeplinesc cuvântul divin al strămoşilor şi să-mi reinventez prietena, să-i ofer un zâmbet piticaniei mele. Mărturiile m-au determinat să creez ceva nou, special: propria ei gentuţă. Are o dragoste enormă când vine vorba de astfel de lucruri. Cum? Poi, se zice că încă de pe vremea lui Cezar, pisicile iubeau să meargă cu stăpânii la cumpărături, însă nu prea aveau ocazia. Astfel se explică instinctele şi iubirea pe care piticul meu o emană faţă de genţile mele.
Pentru a mă feri de blestemul negru, am folosit următoarele materiale: o geantă mare, ac, aţă, blăniţă la nevoie, cătărami, cater, foarfec, scai, o plasă de sârmă cu rama uşor extensibilă, o bucată de material. Totul întocmai, să nu care cumva să stârnesc vreo revoltă sau vreun cutremur în jurul lumii.
Pisicul se plimba pe lângă mine, fapt ce mă ambiţiona, aşa că...am pornit la treabă. Am respectat schiţa întocmai pentru a realiza noua descoperire, aşa cum era necesar.
Micuţa prinţesă acum era bucuroasă de propria ei casă, nefiind nevoită să îşi depună candidatura pentru una. Zâmbetul ei, fericirea, nu a ezitat să le arate. Acum am 2 prietene de suflet, ce le pot purta alături de mine, oricând. Şi dacă afară se anunţă temperaturi înfrigurate, atunci profeţia spune că poate fi cusut un strat de blană pentru căldura animaluțului.
Mănunchiul strălucitor al razelor de soare se răsfiră din înalt, coborând pe-o culme din înaltul cerului, un înger în mantie albă. Se vede lumina, se simte dulceaţa!
''-Fericire vouă, fericire sufletelor divine, iubirea în inimile voastre să sălăşluiască!''
Articol pentru Spring SuperBlog 2013.




You May Also Like

0 comments