Tupperware, linia ta ecologică

by - sâmbătă, octombrie 05, 2013


Tupperware dă o mâna de ajutor mediului, reciclând materialele utilizate şi transformându-le în diferite produse.
Deşi preţurile acestora sunt un pic ridicate, calitatea acestora este incomparabilă, cel puţin atunci când vine vorba de produsul pe care l-am primit. Produsul achiziţionat este sticla eco. Chiar dacă am revenit puţin cam târziu cu acest review, am avut timp berechet să o supun la încercări grele.
Spre deosebire de sticlele normale, sticla eco nu se sparge, nu se strâmbă şi este ideală de luat oriunde, fie într-o geantă sau în mână. În plus, că tot veni toamna, acum mustul nu


fermentează aşa de repede precum într-o sticlă normală. Iar dacă mustul a fost ţinut la frigider într-un recipient normal şi pe urmă turnat în sticla Tupperware, timp de câteva ore bune acesta va fi rece. Şi cum dimineaţa sunt uneori în grabă, dar îmi doresc să pot avea alături o cafea sau o băutură caldă, sticla eco mi-a făcut acest mic moft.
Prin urmare, sticla ecologică are proprietăţile unui termos. Capacul este inteligent conceput, care se închide şi se deschide cu uşurinţă. Produsul ideal pentru fiecare, oricând, în orice loc.

You May Also Like

0 comments