PARTENERIATUL ARE INFLUENŢĂ ÎN BLOGOSFERĂ

by - vineri, noiembrie 29, 2013


Multă lume se gândeşte că este inutil să  îţi creezi un blog, dar de ce?

Un blog îţi poate oferi şansa de a-ţi elibera mintea şi sufletul, de cunoaşte oameni noi, de a realiza un parteneriat cu mai mulţi oameni de seamă, de pe urma căruia să ai o grămadă de beneficii.
Şi zicala aceea veche zice: "Unde-i unu nu-i putere, unde-s doi puterea creşte!". Aşa şi aici. A fi blogger partener este o onoare a celui ce trăieşte o asemenea experienţă. Deşi se realizează lucruri în echipă, fiecare blogger este important pentru felul sau de a gândi, de a-şi trasmite gândurile şi sentimentele, de a-şi exprima talentul în arta scrisului.

Într-un parteneriat, blogurile/site-urile sunt îmbogăţite cu o multitudine de informaţii, arată noi viziuni către ceea ce este nou sau poate chiar ajută oamenii să se simtă mai aproape de cineva, să se simtă mai împliniţi că cineva este conform aceluiaş tipar. Eu personal, consider că are foarte mare relevanţă, mai ales că la ora actuală internetul a acaparat întreaga lume. Prin intermediul lui se pot realiza diverse lucruri, mai nou poţi chiar lucra de acasă. Şi cum sună, dacă într-o zi, brusc se întâmplă să îţi vizualizeze careva blogul, fiind tu aflat în parteneriat şi să zică faptul că doreşte să lucraţi pentru ei?
Vă închipuiţi că sumele depăşesc răsplata diverselor activităţi de la ora actuală. Totul se operează pe calculator, iar orice proces, orice companie, are nevoie de persoane talentate, precum noi, bloggerii.

După un timp de vechime în blogăreală, îţi formezi şi anumite deprinderi care te pot ajută şi în viaţă de zi cu zi. Un parteneriat se poate realiza între două sau mai multe persoane care au ţeluri comune, se înţeleg, se ajută reciproc şi toţi cei implicaţi dispun de beneficiile care le poate aduce această colaborare. Parteneriatul este avantajos, căci fiecare om are de câştigat pe seama acestui lucru. Binenţeles că pot apărea promovări, noi şanse de a realiza lucruri mai deoseite, de a evolua.

Şi calitatea muncii, a trăilor, a tot ceea ce noi dorim să transmitem, creşte în mod semnificativ. Nimeni nu este considerat inferior sau superior, ci ficare în parte deţine o oază de lumină şi un izvor de inspiraţie pentru a duce propunerea până la capăt. Cheia este munca în echipa şi să îţi doreşti acest lucru din toată inima.

Sorana Bordaş, câştigătoare a locului I în ediţia din primăvară a Spring SuperBlog 2013, a ajuns să fie partener media. Stilul ei fascinant de a-şi transpune ideile şi sentimenele sincere pe colţul ei de linişte şi fantezie, blogul, i-a îndrumat şi pe alţii să aspire la o activitate mai deosebită. Astfel, ca partener, ajută la luarea celor mai bune decizii, la transmiterea unui stil nou de scris, la reinventarea talentelor. Şi astfel, în această parte de mass-media, este observată o evoluţie imensă şi o activitata lejeră, a celor ce au ocazia de a o avea alături.

Este o persoană din a cărui gen literar încerc să mă inspir, chiar dacă de multe ori nu îmi iese, măcar o zic în suflet.
Niciodată nu e prea târziu să realizezi un astfel de parteneriat, propice din toate punctele de vedere, pentru toţi membrii implicaţi.


Articol scris pentru SuperBlog 2013.

You May Also Like

0 comments