Strop de puritate

by - luni, noiembrie 18, 2013


Puritate văd în ochii copilului cu chipul senin ce îşi aşează genele peste lumea adormită a viselor. Puritate văd în inima florilor ce emană culoare şi tandreţe. Puritate văd în inima aştrilor ce licăresc uşor într-o mare de albastru.
Puritatea pentru mine reprezintă perfecţiune, nevinovăţie, îmi induce sensibilitate, căldură. Din izvor înrămat cu bulgări de aur şi fâşii de neem s-a ridicat AQUA Carpatica. Cu o mână veghează sănătatea sufletului şi cu cealaltă binecuvintează negreşit. Pentru că ai săi copii suntem şi pentru căldura sufletelor noastre, împleteşte fir a fir fericirea sufletului cu sănătatea trupului. Fără de păcat, zămislită din grija şi dragostea faţă de poporul ei, aşteaptă împlinire şi o mână de zâmbete. Nimic pe lume nu este mai frumos decât să-ţi vezi copilaşii fericiţi de ale tale realizări.
Stropul său  de puritate provine din ingeniozitatea şi mariminia creatorului, care a făcut ca aceasta să fie unică, având conţinut 0 de nitraţi. Te pierzi în impecabillitatea ei, asemeni în mrejele pasiunii. Te atrage acel fior sfânt de inocenţă al copilului ce sălăşluieşte în tine. Şi când îi vezi ochii golaşi, aproape să verse o lacrimă de bucurie când primeşte o mică atenţie, atunci ştii că el e pur. Aşa şi apa ce ne ţine viaţa în palmele sale.
Văd puritate şi în originea cerului, căci n-a apucat om să se atingă de cununa sa, nimeni nu a putut şi nu va avea cum să rupă din vraja sa mirifică ce captează din decor, mai ales noaptea, când se transformă într-o oglindă limpede, licăritul stelelor şi joaca norilor.
Puritate văd eu în zâmbetul naturii, atunci când pământul se dezgoleşte şi ies la iveală cele mai frumoase lucruri. Puritate văd acolo unde mâna şi mintea omului nu va putea umbla sau acolo unde deşi o face, nu aduce prejudicii ci îmbunătăţeşte calitatea acestora. Puritate văd în puterea infinită a sentimentelor, în valoarea unui om onorabil care toată viaţă lui a luptat pentru bunătate şi dreptate. Puritate văd în ochii mamei care după nouă luni de zile îşi poate ţine pruncul sfânt în braţe, îi poate mângâia creştetul şi poate savura fericirea lăsată de venirea sa pe lume.
Aşa văd eu puritatea şi cum niciodată ea nu are final, ne mulţumeşte şi ne îndeamnă la o viaţă nobilă şi pură, aşa că vă invit la un concurs despre #puritate, mai exact un concurs Instagram. Voi cum vedeţi puritatea? Vă puteţi exprima opinia prin participarea la concurs.
Articol scris pentru SuperBlog 2013.

You May Also Like

0 comments