Turneu virtual la Vila Alpin

by - vineri, noiembrie 15, 2013


Am pornit într-o competiţie acerbă la Vila Alpin. Scopul acestei vizite mă poate determina să aleg acest loc pentru o croazieră de vis, prin urmare să îmi fac o rezervare să fiu sigură că nu rămân fără loc, sau să refuz, centralizându-mi atenţia către alte locuri. Drumul poate fi greoi şi lung, buzunarul mai plânge şi el uneori, de aceea trebuie să aleg cu mare atenţie. Desigur că pentru a ajunge acolo, în mod direct, este necesar să realizăm un sejur la Staja, însă în mod normal, dispunem de astfel de informaţii. Fără a va reţine mai mult, căci timpul este sfânt, vă invit să descoperiţi şi să luaţi parte la mica mea călătorie.
Am intrat tiptil înăuntru, fără a face zgomot şi am sperat că nu voi apăsa prea tare pe umerii goi ai serverului. Am deschis uşa şi am intrat în prima cameră. Aici am descoperit câteva detalii despre zona pe care am pus ochii şi cam pe unde ar trebui să ajung. Desigur, propria mea opinie consideră că o notă cromatică mai isteaţă, poate chiar riscantă prin tăria ei şi totodată şi mai multe efecte, ar fi o alegere bună, ar captiva mai mult. Aici introducerea în tărâmul zonei Straja a început să mă stârnească. Pot spune că acea călătorie concepută de către iniţiatorii turneului arată foarte bine, fapt ce mi-a atras atenţia în mod plăcut. Apoi m-am teleportat la galeria foto. A fost o adevărată provocare între conştiinţă şi dorinţă. Am zăbovit aici o perioada îndelungată, fiind ceva firesc să ţi se absoarbă fiinţa într-o clipă. Într-adevăr aici s-a putut descoperi mai bine ce presupunea întreaga zonă şi hotelul. Fiind foarte atentă la detalii şi chibzuită, am pândit pe la oferte. Graba strică treaba, aşa că nu trebuie să uit că fiecare informaţie este preţioasă. A fost bine, însă şi mai bine este dacă s-ar face mai multe oferte precum: în funcţie de ziua de naştere o mică reducere, la început de sezon etc.
Apoi, pentru că ideea de a merge neînsoţită se exclude, trebuie să mă bucur de faptul că pe-o parte din însoţitori îi pot trimite la schi în Straja. Este ceva special şi bine pus la punct din partea partenerilor, căci la o asemenea experienţă nu ai ocazia oricând să participi de pe-o zi pe alta . Este ceva special pentru cei pasionaţi. În plus acest sector face menţiunile de rigoare, o aşezare şi o masă de informaţii perfectă. Eu personal aş prefera un cantonament în Straja. Condiţia fizică chiar şi cea psihică ar fi îmbunătăţite. În fond, atât trupul cât şi sufletul trebuie îngrijit, poftele inimii pot fi ajustate. În plus, este o ocazie de a cunoaşte noi persoane şi de a învaţa alte lucruri.
Ce e mai bun, savurez la final, aşa că mă delectez din plin cu aspectul restaurantului şi al încăperilor. Nu am cuvinte! Sunt mai încântată decât anticipasem. Designul sofisticat, dotările foarte moderne, eu aş da chiar mai multe stele. Desigur în camere ar merge ideea mai accentuată de nuanţe, astfel decorul să iasă din obişnuit. Combinaţii de roşu cu bej, alb şi negru, chiar şi în lucruri de ornament. Evident este umila mea părere, se poate mai mult, ar fi mai deosebit.
Nu ar strica şi existenţa unui local rustic, aş mai umbla poate şi puţin pe la meniul săptămânal sau măcar o dată la două săptămâni, să mai guste oamenii putiin din tradiţiile Moldovei, din Dobrogea, etc.
Dar, din punct de vedere virtual, aş mai adăuga imagini în fiecare loc, aş încerca o nouă siglă, noi fonturi, noi oferte. Ar fi chiar interesant ca site-ul să ia forma unei cărţi, derulându-şi povestea, filă după filă. Îmbrăcămintea în stiluri vechi sau nuanţele mai accentuate într-adevăr reprezintă un risc, însă pentru cele trei stele ale Vilei Alpin, eleganţa trebuie să fie aparte şi să stârnească întocmai prin ceea ce este neobişnuit.
Cam aşa văd eu această experienţă. Mă declar mulţumită, deşi ar fi minunat să fie aplicate măcar o parte din menţiuni, care cu siguranţă ar avea un impact. Prin urmare, aş fi dispusă ca porcuşorul meu din ceramică să îmi ţină captivi nişte bani pentru rezervarea unui loc. Mi-ar face deosebită plăcere să ocup o clipă în acest colţ al universului.

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

You May Also Like

0 comments