Eu ştiu să-mi organizez timpul!

by - duminică, decembrie 01, 2013


Pe lângă orele în şir pe care le petrecem la muncă, ştim că oricând timpul este o problemă. De aceea trebuie ca să avem un “time management” bine organizat, adică să ne gestionăm timpul astfel încât să putem realiza tot ceea ce ne propunem. Aşa şi eu, ca restul lumii, am nevoie de o bună organizare a timpului. Ţie ce lucru casnic îţi ocupă cel mai mult timp şi îţi da cele mai multe bătăi de cap?

La mine o problemă o reprezintă hainele. Când lumea îţi este mai dragă, hainele se pătează, se strică, nu ai timp să le speli la mână, maşina nu mai curăţă cum trebuie, ba chiar se strică brusc. Ce faci în acest caz?
 Am descoperit o nouă inovaţie care mă poate scăpa de griji şi care îmi oferă timp să mă pot preţui mai mult şi pe mine.

Indesit a reinventat o nouă maşină de spălat care are cele mai excelente proprietăţi:
-bazată pe Tehnologia de programare Turbo, asigură printr-o apăsare, în doar 2 secunde, pornirea maşinii şi începerea rapidă a ciclul de spălare atât a bumbacului cât şi a sinteticelor;
-are cea mai mare uşă de pe piaţă, făcând încărcarea maşinii mult mai uşoară;
-include 3 cicluri rapide, 3 opţiuni anti-pete, 4 cicluri sport şi un ciclu anti-miros.

În plus, dacă atunci când eram mici ne era frică de întuneric, acum când vedem factura la lumină, preferăm întunericul şi încercăm să facem economie, această nouă maşină de spălat vine cu un sistem uşor de folosit care economiseşte energia.
Pregătit să o cunoşti?
Ea este noua maşină de spălat Innex de la Indesit, cu un design funcţional fermecător datorită panoului automat de navigare, ce îl are în dotare.

Pentru a-mi organiza timpul, eu prefer să investesc în lucrurile de valoare, investesc în adevărata calitate a noilor produse de pe piaţă. Tu ce mai aştepţi? Te bagi?

You May Also Like

0 comments