Sunt frumoase pentru tine, în dar de Crăciun!

by - luni, decembrie 02, 2013


În aşteptarea zilelor frumoase de iarnă, imbracă-te în magia Crăciunului şi în farmecul fulgilor de nea, caut zi de zi, soluţii să îi răsfăţ pe cei dragi. Şi nu m-aş putea opri niciodată din oferit cadouri, oricât de puţin aş avea, oricât de puţin aş primi. Şi crezi că este ceva mai frumos decât să savurezi zâmbetele dulci ale celorlalţi? Asta este magia sărbătorilor, magia sufletelor împlinite.
Azi, am descoperit un nou lucru pe care mi-aş dori să îl fac cadou cuiva drag: un mic cadou de crăciun de pe Borealy.

Este vorba despre Luxurious Treasury Set. Este un set deosebit, cu o grămadă de elemente ce simbolizează căldura sărbătorilor. Este atât de minunat şi atât de magic... Oferă acea senzaţie subtilă ce ţi-o poate transmite, ori de câte ori se strecoară pe sub privirile tale. Este ceva ce mi-aş dori enorm pentru rudele mele dar chiar şi pentru mine. Nu sunt visătoare după lucruri scumpe, ci după simbolistica lor şi după mesajele pe care le transmit. Însă, doar un lucru de calitate îşi poate conserva proprietăţile pentru o vreme îndelungată, precum cadourile speciale de la Borealy.


"O sublimă declaraţie de stil într-un cufăr - cadou luxuriant! Cel mai apreciat scotch whisky din lume, acompaniat de un ceai de poveste, o cafea de excepţie şi cea mai fină ciocolată belgiană, toate pentru delectarea celor mai pretenţioase şi importante persoane!".

Cam aşa sună descrierea aceastui pachet luxuriant. Şi nu poţi spune că nu au dreptate! Fie că te răsfeţi cu băuturi mai fine, sau poate chiar cu o pralină de ciocolată, sau te laşi învăluit în farmecul unei cărţi bune şi a unui ceai aromat, este pachetul perfect pentru ţine! Binenţeles, nu este singurul, ci poţi alege dintr-o gamă întreagă de cadouri, însă mie,  acesta mi-a astras atenţia într-un mod deosebit. Aşa că nu uita să vezi oferta pe Borealy.ro .

Şi dacă ai şi tu ca mine o familie numeroasă, ştim că este tare greu să îi împaci chiar pe toţi. Acum, ai soluţia perfectă! Nu mai pierde timpul! Şi pentru că vrei tot ceea ce este mai bun pentru cei dragi, eu te sfătuiesc să investeşti în lucruri de calitate!
Cu siguranţă toţi vor fi încântaţi şi surprinşi de către alegerea ta!


Este fascinant să le văd fericirea celor dragi, fascinant să fie sărbătoare, fascinant să fie iarnă! Şi dacă tot m-am lăsat cuprinsă de vraja Crăciunului, vă urez încă de pe acum o iarnă cu cât mai multe bucurii, cu o mulţime de momente calde şi de clipe dulci alături de cei dragi.

You May Also Like

0 comments