Poftiţi la interviu!


Cu puţin timp în urmă, am făcut o vizită la Hotel NH Bucureşti (www.nh-hotels.com). NH Hotels este al treilea lanţ din Europa pe segmentul business.
Se evidenţiază prin standardele înalte de calitate ale serviciilor şi facilităţilor oferite, prin decoraţiunile alese cu atenţie pentru a fi pe gustul oaspeţilor şi menite a oferi acestora un grad ridicat de confort. Oferă tehnologie de ultimă generaţie, ce facilitează desfăşurarea optimă a activităţilor de comunicare, lucru şi agrement. Este locul perfect ce deţine şi locuri de cazare în Bucureşti, unde poţi savura un mic dejun bogat şi sunt sigură că voi găsi aici unul dintre idolii mei care îmi vor putea oferi informaţii interesante despre aceştia şi scopul activităţilor pe care ei le desfăşoară, prin intermediul cărora mi-au trezit interesul.

O surpriză şi mai mare a fost faptul că am avut ocazia de a nimeri cel mai oportun moment, găsind aici un proaspăt politician cu aspiraţii înalte şi cu iniţiative măreţe: Remus Cernea. Oferindu-mi scuzele de rigoare, pentru că acesta se delecta cu un mic dejun AntiOx,  o masă foarte importantă pentru el, am început prin a face prezentarile şi a menţiona faptul ce m-a determinat să il abordez. Conceptul micului dejun AntiOx de la hotel NHBucharest este unul bogat în antioxidanţi, care ajută în lupta împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi. Mesele bogate în antioxidanţi nu sunt doar delicioase şi bogate în vitamine, ci ajută la combatarea îmbătrânirii, protejează sistemul cardiovascular şi întăresc sistemul imunitar. Este alcătuit 100% din ingrediente naturale, formând mixuri inedite şi sănătoase pentru cele mai rafinate gusturi.
Remus m-a întâmpinat nedumerit şi cu un zâmbet vioi. Nu s-a pus nicicum problema unui caracter dificil, greu de abordat, ci dimpotrivă, Remus a fost foarte încântat de dorinţa mea de a-i lua un interviu şi a acceptat de îndată. Concepţia lui este că indiferent de persoană, trebuie să fii om cu cei din jur, cât despre carieră, acesta consideră că toate acţiunile unui politician ca el, ar trebui să fie cunoscute, dezbătute şi puse în aplicare conform necesităţilor oamenilor. Să trecem la interviu, zic!

Eu: -Remus,îmi face o plăcere deosebită că ai acceptat să iei parte la acest interviu! Spune-mi, care este scopul tău în ceea ce priveşte viaţa şi acţiunile la nivel politic?

Remus: -În primul rând sunt plăcut surprins şi cred că eu ar trebui să îţi mulţumesc pentru această oportunitate. Mă bucur că am reuşit să atrag atenţia publicului prin activităţile ce am menţionat că doresc să le pun în aplicare. În primul rând, am dorit să iau parte la alegerile europarlamentare în mod independent, pentru a demonstra lumii că atunci când îţi doreşti un lucru, acesta poate deveni realitate, atâta timp cât scopurile îţi sunt serioase şi nobile. Consider că nu este necesar să faci parte dintr-un partid politic pentru a avea putere, important este să fii sigur şi să încerci din răsputeri să îţi duci dorinţele până la capăt. În al doilea rând, în mod normal, oamenii consideră că oamenii din politică sunt în mare parte oameni mincinoşi, care iau tot felul de decizii ce îi descurajează în activităţile lor, sau care le pun pe zi ce trece tot mai multe piedici, deciziile acestora şi legile ce le pun în viigoare provocând un adevărat haos. Într-o oarecare măsură, sunt de acord cu acest lucru deoarce într-adevăr, una se vorbeşte alta se face. Oamenii sunt mai atraşi de acele campanii politice, prin intermediul cărora se oferă diverse lucruri decât la ceea ce priveşte viitorul acestora. Planurile dezorganizate ale statului face ca ţara să fie una săracă, nu doar din punct financiar ci şi din punct de vedere al intelectualului, deoarece majoritatea oamenilor buni şi cu studii decid să plece în străinătate, unde să fie apreciaţi corespunzător.

Apoi consider că fiecare lucru din jurul nostru, indiferent că vorbim despre mediu, despre animale sau despre oameni, merită să fie protejaţi şi este necesar că cineva să vorbească despre importantă lor în viaţa fiecăruia dintre noi. Mediul este prietenul nostru, fără existenţa acestuia şi protejarea lui, noi nu avem valoare, fapt pentru care doresc să aduc la cunoştinţă oamenilor că este important să ne organizăm activităţile astfel încât acesta să poată fi protejat. De asemenea, orice om are atât drepturi cât şi libertăţi, dincolo de obligaţiile pe care le întâlneşte la fiecare pas, fapt ce îl susţin cu tărie şi care ar trebui să fie bine evidenţiat. Îmi plac animalele, deci această iniţiativă de a candida la alegeri doreşte şi să protejeze animalele din jur. Sunt fiinţe nevinovate, uneori chiar mai de preţuit decât oamenii. Sunt fără de apărare şi când le vad nu pot să îmi imaginez cum poate cineva să aibă un suflet de gheaţă, să le agreseze, să le judece. Chiar nu pot! Totodată consider că a fi un politician nu înseamnă doar a câştiga bani, dimpotrivă este necesar să deţii bani, altfel acest lucru este imposibil şi eşti văzut ca un nimic, fapt datorită căruia am fost nevoit să strâng acele semnături pentru a putea candida.

Eu: -Îmi place cum gândeşti! Întradevăr, orice lucru e preţios şi poate avea un impact asupra oricăruia dintre noi. De aceea fiecare lucru ar trebui să fie într-o balanţă, la mijloc. Acum puţin timp s-a propus eutanasierea cainilor fără stăpân. Cum ţi se pare acest lucru?

Remus: -Oribil! Cum s-ar putea altfel?! Cum spuneam, sunt în dezacord total cu această măsură. În ţările dezvoltate nici vorba de un asemenea lucru. Iubesc animalele şi totodată mă bucur enorm să le văd fericite. Este grav dacă s-a ajuns la ideea că ocupă spaţiu sau că toate sunt agresive. Fiecare îşi apară propiul spaţiu şi desigur mă doare sufletul să văd suferind un copil sau un om în vârstă din cauza acestui lucru. Însă să fim serioşi, statul nu acordă prioritate acestui lucru, banii sunt direcţionaţi de cele mai multe ori unor proiecte total neînsemnate sau care se încep şi nu se mai termină niciodată. Odată început un lucru consider că trebuie dus până la capăt, altfel de ce îl mai începi?

Eu: -Interesant. Ce nedreptăţi consideri că se fac asupra oamenilor?
Remus: -Multe! Mulţi oameni sunt privaţi de la a-şi spune opinia, fapt ce reiese din manifestările oamenilor ce ies în stradă la proteste, din faptul că se profită de ideea că multe personalităţi din străinătate vor să achiziţioneze teritorii din România, care au un bogat fundament istoric şi cultural şi care totdată sunt bogate în diverse resurse, precum Roşia Montana. Exploatarea acesteia nu doar că ar oferi resursele de aur americanilor ci prin exploatare, rezultă cantităţi mari de compuşi chimici care odată ajunşi în atmosferă, distrug atât mediul, nu doar respectiva zonă, cât şi omul. Astfel intreaga ţară riscă să fie afectată pentru o decizie greşită. Banii nu aduc nici fericire nici linişte, dar poţi obliga pe cineva să înţeleagă acest lucru?

Eu: -Mulţumesc! Total de acord! Poţi face un rezumat ale celor declarate?

Remus: -Desigur! În concluzie să atrag atenţia asupra activităţilor cu adevărat importante şi să aduc la cunoştinţă fiecăruia dintre noi că este important ca fiecare fiinţă să fie respectată în parte pentru fiecare lucru realizat. Avem o ţară frumoasă, cu zeci de mii de bogaţii şi ar fi frumos să rămână aşa şi pentru copii noştrii dar şi pentru nepoţi, nu zece, nu cincizeci de ani ci chiar mai mult. Trebuie să ducem istoria mai departe, cultura şi tradiţiile aşa cum străbunii noştri ni le-au transmis. Generaţiile viitoare trebuie să se bucure de ţara lor de origine, să fie mândri cu aceştia şi cu limba română. Este păcat să nu fructificăm bogăţiile de care dispunem!

Eu: -Mulţumesc, Remus! Ai grăit un adevăr enorm. Să nu uit! Când m-am aşezat lângă tine, am văzut că savurai un meniu natural. Ce ne poţi spune despre asta?


Remus: -Sunt vegetarian şi consider că este important să ai o alimentaţie sănătoasă bogată din legume şi fructe proaspete. Poţi crea o varietate de combinaţii iar rezultatul este chiar uimitor. În plus organismul este mai rezistent împotriva agenţilor dăunători, cresc imunitatea şi îmi oferă doza necesară de energie pentru o zi minunată plină de viaţă, fapt pentru care apreciez acest Breakfast AntiOx la NH Hotels şi pe care îl recomand cu încredere.

Acestea fiind zise, i-am mulţumit dragului Remus Cernea, urmând la rândul meu să îi mai dau câteva detalii despre mine, despre propriile aspiraţii, despre lucrurile ce le realizez la ora actuală, precum blogging-ul. Eu îl susţin pe Remus în activităţile sale şi îi urez mult succes în punerea în aplicare a măsurilor dorite.

Articol realizat pentru Spring Superblog 2014.


Comentarii

Postări populare