Tu ce reţetă practici pentru a te menţine în formă?

Ca orice zână, fiecare femeie se procupă cu aspectul acesteia şi desigur toate ne dorim o siluetă de invidiat. Însă acest lucru duce de cele mai multe ori la schimbarea regimului alimentar, uneori în mod pozitiv, alteori negativ. Unii o fac de plăcere alţii pentru sănătate şi confort. Conform indicaţiilor specialiştilor din domeniul sănătate, alimentele au un rol benefic asupra organismului atâta timp cât sunt consumate într-o anumită proporţie, într-un organism normal.
Mulţi se întreabă care îmi e secretul de mă menţin într-o asemenea formă. La ora actuală am doar 40 de kilograme şi mănânc orice doresc, când doresc, respectând cele menţionate adineaori. Şi când mai iau câte 2 kilograme când le dau jos, însă niciodată nu trec de 45 de kilograme..Nu e nici-un secret! Este foarte adevărat că uneori se întâmplă să am mici excese, însă niciodată nu m- am ferit şi nu am să mă feresc de vreun aliment. Probabil că medicii ar putea spune că greşesc însă indiferent de perioada din zi, mănânc alimente atunci când simt nevoia. Desigur, micile excese de deserturi sau de mâncare, alternează cu mişcarea, prefer plimbările în aer liber, consumul ridicat de fructe şi legume, dar şi de alimente la cuptor sau preparate la grătar.

Pe lângă acestea intră şi consumul de peste, ouă, lactate. Acest regim bogat în multă mişcare şi alimente proaspete ajută la menţinerea organismului cât mai sănătos cu putinţă, mereu plin de viaţă şi de energie. Ceaiul verde, dar şi cel de scorţişoară, ajută la menţinerea organismului sănătos şi au rol în slăbire. Mierea de albine cu lămâie sau apa cu lămâie sunt alţi agenţi care ajută la formarea siluetei, însă în primul rând asigură un plus de vitamine şi minerale necesare organismului nostru. Consumul acestora, întăreşte imunitatea, mai ales când apare astenia de primăvară sau chiar cea de toamnă.
Conform unui studiu, participanţilor le-au fost administrate 1, 3 sau 6 grame de scorţişoară pe zi, timp de 40 de zile. În rândul celor 60 de voluntari, trigliceridele au fost reduse între 23 şi 30%, iar colesterolul rău cu 7-27%. Colesterolul total a fost redus cu 12-26 de procente. Prin urmare avem la îndemână zilnic surse naturale pentru a ne menţine în formă sau pentru a spune adio surplusului de grăsime.
Şi sunt convisă că cel puţin odată s-a strecurat prin mintea ta gingaşă un gând referitor la acest lucru. Probabil că ai şi încercat diverse metode de a ajunge la o formă de vis. Problema este că mai bine de 80% din aceste metode moderne deţin în compoziţie substanţe chimice de sinteză, care acţionează asupra proteinelor, glucidelor şi a întregului organism, având ca efect rezultatul dorit însă şi diverse disfuncţii la nivelul unor organe, sau nu au efect însemnând bani aruncaţi pe geam.

Nouă gamă LemoSilhouette conţine extract din lămâie verde pură, care ajută la formarea unui aspect armonios. LemoSilhouette este un supliment alimentar 100% natural, produs într-unul din cele mai bine echipate laboratoare din România. Pe lângă cele menţionate, lămâia reduce constipaţia, scade colesterolul, întăreşte oasele şi îmbunătăţeşte vederea. Dacă dorim să facem acest pas important, este necesar în primul rând să fim atenţi la necesităţile organismului nostru. Înfometarea sau consumul redus al unor anumite alimente pot avea un efect negativ, nicidecum să creeze o siluetă model.

Aşadar eu vă recomand acest produs, datorită conţinutului său bogat din extracte naturale, care ajută la stabilirea echilibrului dintre sănătate şi frumuseţe. În plusdacă în termen de 30 de zile de la achiziţie, nu constaţi nici-o schimbare, cei de la LemoSilhouette îţi vor oferi banii înapoi indiferent dacă înapoiezi cutia goală.
(Imaginile sunt cu titlu de prezentare, sursa: Google Images.)

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

Comentarii

Postări populare