Casa noua

by - vineri, mai 16, 2014

Cu ocazia aniversarii sale, Danone m-a invitat in noua lui casa. Am pasit pe un taram al iaurtului odata cu implinirea celor 15 ani de viata. Din pagina in pagina, prin peisajul savuros, am surprins ramura calitatii, a producerii din ingrediente atent selectionate, modul cum a luat fiinta, dar un amanunt important l-am surprins la capitolul vizita, care ii informeaza pe calatori de faptul ca pot lua parte la nasterea produsului propriu-zis.
Calitatea, gustul fin si bogat, de cele mai multe ori ascund mai multe mistere decat noi neam putea inchipui vreodata, fapt ce pune semne de intrebare cu trimitere la rolul asupra organismului. Prin urmare, ce poate fi mai adevarat decat sa vezi cum iti ia nastere produsul favorit? Si cum copiii nu mint, vor avea ocazia cu sprijinul profesorulu indindrumator, de clasele 1-4, sa va povesteasca asa cum stiu ei cel mai bine.
E drept, o cale lunga a laptelui ai de strabatut pana la formarea unei imagini de ansamblu si in a gasi invataturile in cele transmise. Ne preocupa trecutul unor produse, prezentul si viitorul nostru in contact cu acesta, fapt pentru care se dovedeste adevarata creatie in ramurile site-ului Danone.
Eu as mai adauga zona "Bunatati din lapte", unde calatorii pot poposi cu drag in descoperirea unor retete dIn aceste preparate, o alta ramura ce sa cuprinda studii referitoare la rolul acestora si utilizarea in diferite scopuri decat cel esential, in stare pura sau combinat, dozajul, practic o ramura magica de tratament(ex: laptele cu petale de trandafiri, masca cu iaurt, rolul iaurtului in tratarea unor afectiuni de piele, dozajul si tipul laptelui in cazul animalelor, etc.
Totodata nu cred ca ar strica quiz-urile interactive pentru ca copiii sa inteleaga mai bine si totodata sa invete prin joaca importanta acestora in viata lor.
Dar gata vorbaria ca se raceste laptele si maine e o alta zi. La multi ani lor si pe site cu voi! Nu uita: viata este asa cum o alegem sa fie si sa o intretinem.

You May Also Like

4 comments