Ursul (ne)pacalit de iPhone

by - duminică, septembrie 28, 2014

Tehnologia este baza tuturor activitatilor ce se desfasoara la aceasta ora. Totodata, cu dezvoltarea si imbunatatirea acesteia, au aparut si parti negative care o copie si o transmit intr-un mod rusinos celor necunoscatori si totodata nerabdatori de a se "infiltra" alaturi de proaspata generatie.
Stim ca in ultima vreme, iPhone a rasunat glorios in lumea vanzarilor de pe piata, fiind una din cele mai cautate marci ale acestei perioade.
De curand a avut loc lansarea noului brand iPhone 6 produs de Apple, cu un nou sistem de operare iOS 8,  respectiv iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inch si o rezolutie HD de 1.334x750 pixeli, dar si iPhone 6 Plus cu ecran de 5,5 inch si o rezolutie de 1.920x1.080 pixeli. Noul brand iPhone se dovedeste a fi mai rapid cu 25% decat precedentele, iar durata bateriei a crescut pana la 14-24 ore. Totodata vorbim si de spatiu de stocare de 16, 64 respectiv 128 GB, ca sa nu-ti lipseasca nimic din cutiuta mobila, oriunde ai merge.

Quickmobile, trendsetter IT&C în România, este prima companie prin intermediul careia noul iPhone 6 a ajuns deja in tara si care a inceput sa distribuie prudusul clientilor ce au pre-comandat de pe Quickmobile.ro .
Faptul ca QuickMobile este prezentă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6 dovedeste faptul ca Romania este o tara moderna dar si faptul ca suntem cu bratele deschise catre evolutie, catre inovatie si creare, demonstrand totodata faptul ca desi nu excelam in anumite privinte,tara merita sa ocupe un loc pe piata vanzarilor la nivel international si necesitatea/dorinta oamenilor de a pasi spre o noua poarta care duce spre dezvoltarea acestora, cunoasterea si chiar egalizarea cu alte populatii care iau parte intr-un timp scurt la crearea si utilizarea noilor tehnologii aparute.
In acest moment, tehnologia inseamna arta. Prin faptul ca noul iPhone 6 ajunge in Romania intr-un timp asa de scurt cu ajutorul celor de la Quickmobile se dovedeste ca suntem nornici de a face parte dintr-o lume noua, dar acest lucru este foarte important deoarece asta inseamna ca avem ocazia sa exploram mai mult si mai repede. 
Prin tehnologia mobila ajungem la momentul actual sa cunoastem mai bine: arta sunetelor, arta imaginilor, arta momentelor petrecute in familie, arta comunicarii si multe altele. O camera mai performanta iti va aduce sub privire cele mai frumoase momente, alaturi de cele mai mici detalii astfel incat tu sa poti trai pe deplin cele mai importante momente la nesfarsit. Poti vorbi mai mult alaturi de cei dragi, fie ca dispui de o o retea de internet care permite un trafic mai bun sau de reproducerea ideala cand iti suni prietenii. Poti avea cele mai frumoase experiente clare si mai vii ca niciodata. Tehnologia mobila ne aduce mai aproape de tot ceea ce ne dorim sa traim sau sa retraim.  
Si acum, nu mai este nevoie sa asteptam ore in sir la cozi, sa ne facem griji pentru numarul produselor, ci putem sa le avem cu un simplu clik de pe  http://www.quickmobile.ro/iphone , direct la usa casei noastre.
Totodata, pentru ca probabil titlul a stanit curiozitatea, mentionez faptul ca vorbim de un urs (ne)pacalit deoarece noul iPhone 6 este adus direct din Statele Unite, fiind un model original, care dispune de caracteristicile enumerate 100% si cu siguranta replicile care ofera o imagine de ansamblu falsa a adevaratei tehnologii vor intarzia sa apara. Astfel v-am vorbit despre faptul ca oricine poate acum sa fie (ne)pacalit de iPhone si de calitatile acestuia. 
De asemenea va invit sa luati parte la concursul de pe blogul lui Cristian China-Birta care pune la bataie un iPhone 6. Mult succes!

You May Also Like

0 comments