Despre farmec, cu Farmec

by - miercuri, octombrie 01, 2014

Cu pasi de caprioara ma indrept catre destinatii specifice. Se aud si marea si vanturile, dar trec toate cand ajung sa ma coplesesc. Si se ridica din vazduh un nor negru si totodata se lumineaza cand barbatul vanator iese la suprafata.
"Vanatorul" modern este sarmant, stie ca nu imi place sa fie insistent si ca imi doresc sa am un punct de vedere asupra lururilor ce apar in discutie El stie ca intelegerea si iubirea sunt mai presus de orice si te pot ajuta sa urci atunci cand piedicile te vor face sa cobori.
Fiind femeie, intotdeauna voi avea asteptari asupra faptului cum arat, cum ma comport, acelas lucru fiind valabil si pentru cei din jur. Principala trasatura care mereu ma influentat in gandire si decizii este cea de caracter.  Asta il poate transforma pe barbatul vanator in barbatul meu cuceritor si ma poate atrage in lumea sa.
Un suflet cald, care mereu te ajuta sa intampini cele mai dificile momente ale vietii, dar si rade cu tine cand se zaresc cele mai mari bucurii.
Nu am zis nimic de igiena sa. Este ceva normal ca barbatul meu sa fie bine ingrijit, sa aiba o infatisare placuta precum si comportamentul sau.
Pentru mine vanatorul modern este acel barbat care stie sa fie prezentabil la orice intalnire, sa pretuiasca persoana de alaturi si sa dovedeasca maretia simplei vorbe: Te iubesc!
Dar asa cum si sexul feminin este sensibil la anumite produse si le foloseste doar pe cele indicate, de cea mai buna calitate, asa si el trebuie sa foloseasca produsele specifice care sa ii puna in evidenta tinuta prin mireasma impecabila, chipul gingas printr-o piele fina si curata, iar parul vibrant printr-o atingere placuta si un miros atragator. Si tocmai pentru ca sunt fascinata de produsele barbatesti, aroma si calitatea pentru mine sunt totul.
Avand in vedere ca barbatii au pielea cu 20% mai groasa ca a femeilor si transpira mai usor, fapt ce nimeni nu il poate suporta indiferent daca vorbim despre identificarea unei probleme la nivel olfactiv sau vizibil. Totodata productia de sebum este mult mai ridicata, iar un fapt de care multe persoane care considera ca barbatii beneficiaza de mai multe avantaje, vor fi fericite sa auda ca si ei sunt predispusi la riduri doar ca ceva mai tarziu, dar vorbim de efecte mult mai pronuntate decat la doamne.

Astfel ajung si ei niste printi care au de asemenea nevoie de o ingrijire delicata.
Astazi prezint pentru doamne si domnisoare, respetivi pentru domnii respectabili, noua gama Gerovital H3 Men cu absorbție rapidă, textură ușoară, produse multifuncționale și ușor de aplicat.
Produsele create din ingrediente atent selectionate, confera pielii atentia necesara si rasfatul ideal pentru a asigura farmecul indiferent de ocazie.
Mentolul asigura prospetimea, are capacitati astringente si antiseptice precum si grepfruitul, parfumul florilor de iasomie are o influenta asupra starii de spirit a oamenilor dar detine si proprietati antibacteriene, nutritive, antiimbatranire, antioxidante, antiinflamatoare, tonice, antihistaminice, hidratante si linistitoare. De asemenea printre ingredientele produselor mai gasim: lavanda care reduce matreata, keratina care intareste firul de par și provitamina B5, salvia care ajuta la hidratarea si protejarea firului de par, etc.
Pentru a scoate la iveala tot ce este mai frumos din vanatorul tau, recomanda-i si lui sa foloseasca produsele Gerovital H3 Men de la Farmec, sau poti incerca chiar tu sa ii faci cadou unul sau mai multe produse. Pe tine cum te cucereste barbatul visurilor tale?


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014

You May Also Like

0 comments