M-am indragostit de...?

by - marți, octombrie 21, 2014

Am trecut cu pasi repezi de la adolescenta la maturitate (precum zic unii), sau mai concret si corect este de la liceu la facultate.
Daca am starnit misterul cu titlul pe care l-am ales, nu vreau sa va tin prea mult in suspans sau sa va inebunesc de cap cu un articol de kilometri patrati.
Asadar, cum spuneam, m-am indragostit! Nu este vorba de o persoana, cei care ma cunosc foarte bine stiu ca sunt intr-o relatie care pe 30 noiembrie ajunge la pragul de 3 ani. Si ne intelegem enorm de bine, , deci nici nu m-as putea imagina acum langa altcineva.
M-am indragostit de: BENTITE!
Desi nu detin un blog dedicat special, de beauty, cred ca este ceva ce doamnele si domnisoarele ar trebui sa incerce, deci sa va va povestesc.
Eram in trecere pe langa magazine si ma gandeam ca nu ar strica sa mai ies din monotonie. Mereu fie par cret sau drept, prins doar in cazuri extreme fiind complexata de marimea si forma urechilor mele, deci ce as mai fi putut incerca?
Un nou stil vestimentar poate, dar asta oricum se schimba in timp. Cum mereu a fost placerea mea sa fac coafuri, pe mine sau altora, mi-am adus aminte ca vazusem acele bentite de diverse modele, subtiri sau late, in functie de preferinte.
Asaca, in urma cu 2 zile, m-am gandit sa trec pe la un magazin care avea accesorii de par, corp etc. Eram curioasa daca voi gasi ceea ce cautam. Uitandu-ma prin tutoriale m-a impresionat o bentita roz coral cu sclipici. Ceva simplu dar de efect. Asa ca am pornit ghidata de acest lucru.
Am ajuns acolo, imi doream eventual ceva pe negru, insa descopar doar bentite late colorate si altele timp coronita impletite din fire de par, diverse nuante. Am achizitionat-o , fiind singurul model, pe culoarea blond, desigur, la un pret de numai 3 lei. In comparatie cu preturile de pe internet, eu zic ca este modest.
Zilele acestea, am avut niste treaba in zona Bacaului, unde, din intamplare am dat la Piata Nord si de alte modele. Am gasit o bentita fina cu bilute aurii, pe care nu am rezistat si am achizitionat-o cu 5 lei.


Mi se par foarte interesante si practice. Iti poti separa si prinde cu o clama, partea de dedeasupra parului, pui bentita si dai drumul la par astfel incat sa se vada doar partea de dedeasupra precum in poze, sau poti proceda la fel si cu parul ondulat, fie realizati o coafura sic in doar cateva minute. In clip veti vedea coafura mea preferata, precum si in poze ce mi-a iesit.
 Consider ca sunt o investitie foarte buna si ca ne pot scoate din tiparele obisnuite, chiar si pentru o ocazie mai speciala in care nu ne permite portofelul si timpul sa mergem la salon. In plus sunt comode, nu te doare capul (asa cum patesc de la coronite) si realizezi rapid o coafura de durata, mai ales daca ai la indemana si una doua agrafe de par si un fixativ (in cazi de optezi pentru coafura din clip, adaugi la spate 2-3 agrafe sa reziste parul si putin fixativ). Si daca si pe voi va supara vreme ploioasa si vantul, eu zic ca nu prinde rau sa incercati.
Eu vi le recomand cu mare drag! Voi ce parere aveti?
                                              



You May Also Like

0 comments