Mana sus pentru SkyRun!

by - joi, octombrie 23, 2014

Alaturi de Raiffeisen Property InternationalRaiffeisen Bank si smartatletic, sustin cea dea doua editie SkyRun.
Participantii la SkyRun sunt nevoiti sa urce pe scari 34 de scari, adica 680 de trepte. Pe langa faptul ca sportul ajuta la mentinerea fizicului si a sanatatii organismului. Totodata participand la acest eveniment, ajuti fundatia HOSPICE Casa Sperantei, o orzanizatie nonguvenamentala care doreste sa dezvoltarea specializarilor pentru tratarea bolnavilor incurabili, cu putine sanse de a se bucura in fiecare clipa de viata. 
Astfel, decizand sa participi la SkyRun, 100% din taxa de participare va contribui la acordarea unei sperante si la sansa unei noi vieti pentru oamenii cu boli in stadiile avansate.
La inscriere primesti:
-Un tricoul oficial
- Un cip electronic (nereturnabil)
- Numarul de concurs
- Un bidon & baton Powerbar
- Voucher valoric Aventuria in valoare de 20 lei.
In plus vei avea ocazia sa cunosti oameni noi, oameni minunati, care vor sa se distreze intr-o maniera diferita dar si doresc sa le ofere celor din jur o raza de soare si o mangaiere plina de caldura 
Traim intr-o tara plina de oameni minunati, de copii care ne vor scrie viitorul in stele si ar fi pacat sa nu le oferim o sansa. In plus, vei avea ocazia sa vezi Bucurestiul asa cum nu l-ai mai vazut niciodata, de la inaltime, din toate unghiurile care doresti. Asadar, fa-ti viata mai frumoasa         si ajuta mai multa lume sa zambeasca.

You May Also Like

0 comments