Nature Mix

by - duminică, octombrie 19, 2014

Prefer de cele mai multe ori, in conditii optime de sanatate si vreme, sa aleg mersul pe jos in defavoarea transporturilor de orice tip. 
O zi frumoasa merita studiata din toate punctele de vedere si zic eu, este pacat sa nu profitam de o vreme frumoasa, insemnand pentru unii o zi insorita de vara, iar pentru altii, iarna este cel mai frumos anotimp sub mangaierea fulgilor de nea.
Totodata contribuim si la protejarea mediului, fapt ce ne imunatateste, tot noua, calitatea vietii.
Asadar eu zic sa facem un mic tratat cu propria persoana si sa incercam sa utilizam doar in situatii extrem de urgente unul dintre mijloacele de transport. Aleg sa privesc gradinile cu flori, locuri si spatii noi, dar sufletul de copil ma mai indeamna uneori sa ma mai si joc putin. Sufletul de copil inocent te va trimite la cresa, unde vei pasi cu drag sa iti ei copilul, intr-un parc unde iti vei aduce aminte cum visai sa iti ei zborul din scranciobe, sau pe o banca ce iti va aduce aminte de masina pe care ti-ai fi dorit-o in adolescenta. 
Fiecare clipa inseamna fericire, fiecare lucru realizat asa cum trebuie aduce implinire. Adeseori, dupa o plimbare indelungata prin oras, prefer sa ma mai odihnesc si sa admir diverse peisaje. Este placut, mai ales vara, liniste si mai ales imi aduce in gand cele mai frumoase momente, chiar si la 20 de ani, cand eram precum zice si Voltaj, fara griji si fara bani. In plus astfel am ocazia de a asculta si piesele favorite, din telefon sau mp3, care cu siguranta imi vor insenina ziua.
Ce ziceti voi de asemenea initiative? 

Pentru cei care sunt dispusi sa se deschida catre o lume mai frumoasa, am sa va aduc la cunostinta faptul ca Comisia Europeana ii sustin pe cei care prefera un mix calculat, adica pe cei care stiu sa foloseasca mijloacele de transport asa cum trebuie si cand trebuie, pentru a ajunge la destinatie atunci cand doresc. Poate ti sa stricat bicicleta sau masina, sau poate afara ploua, poate nu reusesti sa prinzi un taxi disponibil, sau poate doar te trezesti cu prea multa energie si nu stii cum sa o consumi productiv. Daca este ceva ce nu ai mai incercat, poti sa optezi pentru o noua priveliste. Pentru acest lucru poti fi si premiat.
Intra in aplicatia Do The Right Mix si incarca un selfie care crezi ca exprima cel mai bine conceptul de deplasare intr-un oras printr-un mix de mijloace de transport. Poti castiga prin tragere la sort un voucher de 400 ron la Decathlon (magazin de articol sportive). Ce mai astepti?
 (Ps: Eu prefer sa ma mai dau in leagane uneori sau sa ma relaxez in acestea.)

Va invit sa vizionati si clipul de alaturi: .

You May Also Like

0 comments