Oglinda, oglinjoara, cand voi mai merge in Franta iara?

by - marți, octombrie 28, 2014

Alba-ca-Zapada a pornit la drum in cautarea celor 7 pitici. Ajungand pe Strada Soarelui, vede mare scris pe un panou: concurs "Yaris in orasul tau".
Nerabdatoare din fire, ii suna pe pitici si le spune ca are o treaba urgenta si ca va trebui sa anuleze intalnirea.

Ajunge acasa dupa o distanta mare, unde da de mama vitrega si de surorile sale:
- Iar pleci fara sa anunti? Azi o sa ne calci toate rufele si o sa faci curatenie in pivnita! Neobrazata ce esti!
- Da mama....!


Cu inima franta si gandul la concurs, se apuca de treaba. Da peste oglinda unei surori si se aseaza in fata acesteia pentru o clipa:
- Oglinda, oglinjoara, cand voi mai merge in Franta iara? Nu am fost decat o data, cand la a mea mama i-a fost soarta zuciumata! Si mic copil fiind, visam ca niciodata, sa mai pot retrai, acea clipa minunata, cand zorii se iveau si-mi vedeam mama printre gene, cand soarele-mi zambea si uitam de grele!

Si intr-o clipa de singuratate, spre calculator se porni, deschise o pagina de web si la calatorie se gandi.
Citind regulamentul, acolo ea gasise, noul Yaris de la Toyota, ce in 2014 a fost lansat.
Si-ar fi dorit enorm sa aiba acea masina, sa incerce si ea un test drive, sa vada ce inseamna lumea moderna si cei "sapte cai putere".
Nu se poate abtine asa ca citeste pana la capat ce are de facut si este pregatita sa infrunte orice lucru pentru a-si implini visul. Poti fi fericit oriunde, insa doar cu cine trebuie si facand ceea ce trebuie, asta stie sigur..
Acolo zicea ca pentru a ajunge in Franta, pentru o experienta nemaipomenita de un weekend (transport, cazare si masa asigurata) la fabrica Yaris din Valenciennes si sa descopere secretele din spatele acestei inovatii, nu trebuie decat sa surprinda in fotografii si videoclipuri noul model auto in ipostaze deosebite, cu o semnificatie aparte pentru ea, sau langa un monument, un peisaj sau o persoana importanta din orasul in care se afla. Apoi, trebuie sa incarce filmuletele si pozele in perioada 13 octombrie – 10 noiembrie pe site in contul propriu si gata!



Nu mai trebuie sa astepte decat veredictul final. Prin intermediul acestei participari, Alba-ca-Zapada poate fi una dintre cele 3 persoane castigatoare, fie prin tragere la sort daca aduna minim 6 puncte (o poza-5 puncte, un filmulet - 10 puncte, daca isi invita prietenii prin email - un punct, daca prietenii invitati devin participanti fiecare prieten inscris ii ofera 5 puncte) pentru categoriiile“București” și “Alte orașe” in functie de unde face parte, fie un premiu “Genial oriunde”, acordat de juriu pentru cel mai creativ filmulet ce comprima cel mai bine sloganul Genial în oraș, fericit oriunde!”.

Dar n-am terminat de zis tot! De fapt si de drept, Alba-ca-Zapada a descoperit acest lucru si m-a rugat sa-ti transmit tie, cititorule, toate aceste lucruri, pentru a te inscrie si de a avea sansa de a castiga o excursie de vis.

Ce mai astepti? 

Ps: Daca vrei sa testezi, sa filmezi sau sa fotografiezi momentul tau unic impreuna cu noul Aygo, il poti gasi showroom-urile Toyota din București, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Braila, Brasov, Bazau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timișoara sau la Tg. Mures.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea! 


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

You May Also Like

0 comments