Reflectia din propria stampila

by - joi, octombrie 09, 2014


   Orice lucru din viata noastra ce necesita afirmarea sau atestarea propriilor actiuni, au nevoie de un marcaj propriu.  Fie ca vorbim de un desen care ne duce cu gandul la un lucru ce ne umple pe noi de energie pozitiva sau de cei carora le inmanam anumite lucruri, fie de o semnatura proprie formata intr-un stil anume, cu diverse forme ale literelor si cifrelor si o oarecare inclinatie, este un lucru necesar, personal si totodata foarte intim. Propria semnatura, indiferent de natura aceasteia, este rodul imaginatiei noastre, combinat cu amintirile lucrurilor care ne fac fericiti sau poate a celor ce le facem cu drag, din pasiune.




Colop Romania este o firma de distributie in materie de stampile de mai bine de 15 ani. Acum a lansat un nou printer cu fereastra XXL unde iti poti amplasa o amintire, imaginea persoanelor dragi sau alte lucruri dragi noua, care fie ne ajuta sa lucram cu spor la birou, fie ne entuziasmeaza asupra unor proiecte care prind culoare si farmec printr-o simpla semnatura.

   Noul printer Colop G7 dispune de urmatoarele insusiri:
          - design personalizat al stampilei dar si a ferestrei image card XXL; 
          - sunet placut realizat printr-o miscare lina, diferit de stampilele normale care perturba pe moment auzul;
           -tehnologie antialunecare pentru o inscriptionare identica cu cea visata;
           - grija fata de mediu a dus la crearea acestui printer ce dispune de emisii de dioxid de carbon mai mici;
           -grila de ghidare pentru o personalizare rapida si coincisa chiar pentru momentele ce necesita o utilizare frecventa intr-un interval foarte scurt de timp, etc.

Mentionez aceste lucruri deoarece stampila este propria semnatura dar totodata si propria reflectie, atat din punct de vedere personal cat si la nivel de industrie. Este un lucru esential care atrage atentia fie ca vorbim de un business in care orice contract nu poate duce la punera in practica a unor lucruri, fara o semnatura si nu numai, caci orice activitate deprisa de noi, mai ales cea pe hartie, consider ca ar trebui sa ne poarte propria amprenta care sa marcheze dreptul de autor.
Nu am o stampila la momentul actual insa mi-as dori una. Drept semnatura as opta pentru o mana ce tine un porumbel cu un trandafir in cioc. Sunt elemente cunoscute care pentru mine au o semnificatie aparte.
Mana nu duce doar cu gandul la partea biologica o corpului ci pe mine ma duce cu gandul la ajutorul, sprijinul si indrumarea pe care le-am primit in viata, porumbelul drept simbol al libertatii, al inocentei, al energiilor pozitive, care exista in fiecare dintre noi si care ne face sa avem sufletul mai curat si linistit, iar trandafirul rosu simbol al caldurii sufletesti, al dragostei de care am parte zi de zi alaturi de cei dragi mie.
Si cu duiosie in suflet, pot personaliza image cardul cu un portret de familie sau cu un episod al copilariei, care sa-mi aminteasca cu placere de momentele frumoase ele vietii si de evolutia in timp pana la momentul actual. Astfel pentru mine sampila devine un accesoriu de nelipsit oriunde m-as afla si ma ajuta sa realizez cu spor si entuziasm diferite activitati .


Ce reflecta stampila ta?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

You May Also Like

0 comments