Si cand moartea iti bate la usa, fa-ti asigurare si trimite-o acasa!

by - duminică, octombrie 26, 2014


Sper ca nu te-ai speriat de titlu, oricum moartea nu iarta pe nimeni, deci nu trebuie sa-ti fie frica de ea ci sa te resemnezi. De ceea ce ar trebui sa iti fie frica, este luminita de la capatul tunelului care iti palpaie purpuriu si iti poate da spiritul peste cap.
Important este ca atunci cand Moartea da sa iasa cu coasa din hotel si sa vina la tine, tu sa o simti si sa o orbesti cu aura ta magica si sa o trimiti la mall. O poti convinge ca a gresit persoana sau ca nu este randul tau de a face cunostinta. Sau ii poti spune ca ai de gand sa faci cale intoarsa si ca inca nu ti-a sosit vremea, asa cum ii zice sms-ul de pe telefon, venit din Imparatia Cerurilor.
(Sursa: Internet)


Lasand glumele deoparte, doresc prin cateva cuvinte sa va atrag atentia asupra faptului ca viata este ceva extrem de valoros si de care trebuie sa ne bucuram din plin.
Pentru a evita o cunostinta mai indeaproape cu personajul Moartea, in primul rand suntem noi care trebuie sa luam atitudine. Principalul lucru este sa avem grija de sanatatea noastra, sa facem orice lucru este necesar pentru aceasta, sau sa efectuam demersurile necesare pentru a o dobandi sau redobandi. 

Accidentele banale, petrecute in casa, sau cele la scala mare care se pot petrece pe strazi si in industrii, pot provoca probleme enorme. Chiar de la o sanatate de fier in conditii de munca neadecvate, poti avea in timp probleme de sanatate iremediabile.
Partea financiara in Romania nu este roz, vizitele la doctor ar trebui sa fie in mod regulat, pentru verificari. In caz de aparitia unei probleme, vom incerca desigur sa ne tratam. Dar ce faci daca esti plecat in strainatate?

In mod obisnuit, ti se va face rau cand esti plecat in afara, iar in absenta unui contract de munca si a unei asigurari, nu vei merge la doctor. Vei prefera sa ei medicamente dupa ureche sau o sa astepti sa treaca de la sine, ceea ce stii ca nu este bine. Dar ce faci daca acest lucru I se intampla copilului tau?
Eu prefer sa vad sanatatea drept o comoara de pret si sa imi fac o asigurare medicala de la MediHelp International.
(Sursa: internet)


De ce MediHelp?

Pentru ca MediHelp ofera pachete de asigurare internationala, valabila atat la nivel national cat si international. Indiferent de problemele de sanatate, aceasta asigurare iti poate acoperi integral consultatii, tratamente sau chiar interventii chirurgicale. Si este cu atat mai utila cand stai sa te gandesti la temutul balans financiar si vezi preturile unei simple consultatii. 
Iar pentru cei care sufera de boli incurabile, preturile tratamentului sunt exorbitante, dar aceasta asigurare le acopera partial sau total. O asigurare de sanatate internationala poate veni oriunde cu tine in lume si te poate scuti de marile neplaceri ale vietii. Mai pe scurt, poate fi denumita o investitie pretioasa pentru un obiectiv pretios care a fost atins.

Vorbind despre cabinetele private, intr-adevar investigatiile sunt mai amanuntite, esti in centrul atentiei. Insa si investigatiile si tratamentele sunt mult mai costisitoare. Dar la doctorul particular vei ajunge doar dupa ce ai fost la cel din sistemul de stat si nu ai primit date concrete asupra sanatatii tale, sau dupa ce ai cheltuit prea multi bani pe tratamente si vizite ineficiente. Este enorm de importanta legatura ce se formeaza intre doctor si pacient, iar de cele mai multe ori, in cautarea unui medic specialist stau resursele financiare. O simpla alegere, o asigurare adecvata de sanatate, iti poate schimba viitorul si viata pentru totdeauna. Nu da inapoi cand stii ca ai nevoie, cand inima iti dicteaza ca trebuie sa faci un asemenea lucru, nu te neglija!


Mie mi se potriveste pachetul MediHelp Healthcare Plan, un plan de asigurare personalizat nevoilor mele si al familiei, acopera interventiile din intreaga lume, rezolva situatiile de urgenta in timp real, personalizat in functie de stilul de viata, tara de resedinta si nevoi.
Este foarte important sa stiu ca sunt asigurata deoarece astfel am linistea sufleteasca indiferent de locul in care ma aflu sau de ora, chiar daca ma aflu in tara, sau intr-o excursie in strainatate, fie la munca.
(Sursa: MediHelp)

Fata de una obisnuita, care poate suporta partial costurile si de atentia primita cand ajungi in fata doctorului si a asistentelor, care iti ofera o stare de nesiguranta, agitatie, de indiferenta a personalului medical, asigurarea de la MediHelp iti completeaza necesitatile si in alte locuri, acolo unde simti ca apartii si te face sa te simti si confortabil.

Te-ai gandit sa te asiguri si sa trimiti Moartea la plimbare?                 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

You May Also Like

0 comments