Vrem parchet, demn de respect!

by - vineri, octombrie 31, 2014

Daca inainte obisnuiam sa ma uit la model, aspect si cantitate, acum prefer calitatea. Orice investitie trebuie realizata cu cap si desigur totodata trebuie sa se potriveasca dorintelor si necesitatilor noastre.
In orice casa vei gasi drept o baza fundamentala decorul, mobilierul si podeaua. Insa, inainte de a trece la decorul unei case si a ne face probleme de cum vom alege mobila si cum o vom pozitiona, sau inainte de a decora peretii, vom analiza calitatea si aspectul podelei.
Daca s-a gandit careva sa lase acest lucru la finalul procesului de construire a confortului propriu, a facut o alegere foarte proasta, riscand astfel sa strice podeaua. Gresia este ceva ce la momentul actual se utilizeaza in baie si bucatarie. Daca as auzi pe careva ca in camera sa, in camera de zi sau cea a copilului, opteaza pentru gresie, i-as spune ca e un tacnit cu mare T.
Desigur, vom opta pentru parchet! Insa acest lucru trebuie realizat cu mare atentie.
 Materialul din care este confectionat, dimensiunea, grosimea si la final aspectul in concordanta cu decorul pe care il vom realiza, sunt reperele cheie pe care le vom avea in vedere in ordinea mentionarii acestora.Cel putin cand vine vorba de persoana mea.
Eu optez pentru Parchet triplustratificat Stejar Stone


     

In ceea ce priveste calitatea, m-a atras faptul ca este un parchet realizat din stejar. Stejarul este cunoscut drept un copac al carui lemn este de calitate, vechi de peste doua secole, considerat un lemn de lux foarte valoros, de o duritate si rezistenta foarte ridicata. Pe langa faptul ca este de foarte buna calitate, acesta ofera incaperilor un aer usor vintage, o atmosfera placuta si care poate fi usor adaptata cu imaginea designului pe care o ai deja formata in minte.
Apoi, acest tip de parchet este triplustratificat. Ce inseamna acest lucru? Adica parchetul tau este realizat dintr-un strat triplu, continand 3 suprafete egale suprapuse una peste cealalta intr-un singur amestec omogen, care asigura o calitate mai ridicata fata de un singur strat. Acest lucru nu inseamna ca grosimea lemnului este imensa si ca amplasarea acestuia va fi mai greoaie. Noua tehnologie face posibila o calitate ridicata intr-un design compact.
Parchetul stejar Stone are un aspect perlat, totodata modern si mereu proaspat,  Din punctul meu de vedere, consider ca este perfect atat intr-o institutie publica dar si una privata.
Caminul nostru ne descrie buna dispozitie, tipul de persoana care suntem si totodata transforma serile de film, petrecerile si intalnirile de grup in adevarate momente demne de imortalizat. 
Asadar parchetpeviata.ro a ramas fidel viziunii de la inceput de a folosi numai produse ecologice si de calitate, din lemn 100%. Inclusiv mediul imi va multumi pentru dragostea ce o arat fata de el, iar eu voi fi vesnic mandra de persoana mea, pentru alegerea deosebita pe care am luat-o.
As dori sa mai mentionez faptul ca cei de la Parchet pe viata asigura o garantie de 5 ani si in fiecare an o intretinere in mod gratuit. Serviciul de intretinere asigura reparatiile de care parchetul are nevoie in caz de deteriorare, indiferent de tipul accidentului, o curatare speciala cu ajutorul unor detergenti speciali conceputi indiferent de gama de parchet aleasa si aplicarea unui strat de finisare si protectie indelungata.
Poti opta pentru o gama variata materiale si culoari. Poti alege dintre esentele locale (ex: nuc, mesteacan, etc) cat si din cele exotice ( ex: afromosia, iroko, merbau, etc). Totul este la alegerea ta. Alege produsele de calitate care ti se potrivesc!

You May Also Like

0 comments