Campanie electorala la SuperBlog

by - vineri, noiembrie 28, 2014

Daca alegerile parlamentare au avut deja loc, s-a dat startul si alegerilor mai neconventionale. De data aceata, sunt consilierul de imagine al candidatului din SuperBlog, concurs literar de creatie.
Sub sloganul "Vrem o tara cu un viitor prosper", noul candidat Bianca Bîzîiac care este partener media in aceasta editie de toamna-iarna la SuperBlog 2014, va indeamna sa fiti voi insine, acele persoane dornice de cunostere, de realizarea unor teluri mari si implemenarea unor reforme pentru patria mama si pentru valorile inspirate de strabuni.
Cu ia traditionala pe mine, caci sunt roman si am sange pur de la stramosii de neam geto-dac,  am plecat la sfat cu noul partener. Am pretentia la o lupta serioasa, in care nu voi permite mita electorala si nici influente de genul fasole cu carnat.
Asadar, eu sustin un candidat independent, sigur pe sine, cu iniatiative proprii, demn de un post important, care stie cum ar trebui sa arate viitorul prosper si care sunt valorile ce ar trebui subliniate intr-o functie plina de creativitate.
Nu va accepta nicidecum ideile copy paste, asta sa fie clar tuturor si stie faptul ca a fi un lider literar nu este o misiune intocmai usoara.
Lasand la o parte traditionalele placinte calde abia scoase din cuptor, sarmalele si cafeaua ce ne aduce aminte de vremurile carora multora dintre noi ni se par tipice, invechite, zic sa ma apuc de treaba. Timpul e scurt asa ca nu e vreme de pierdut.
M-am gandit cum ar fi daca am fi pornit de la zero, iar in aceasta campanie, totul trebuie pregatit de la zero. Noua nu ne plac icoanele care manipuleaza subtil publicul si nici alimentele sau pixurile oferite pentru a influenta pe cei saraci cu duhul. Nu! Noi spunem doar adevarul si vrem sa dovedim ca meritam cu adevarat sa fim alesi.
Am conceput un nou imn, bazata pe ideea principala a acestei campanii de creativitate nationala. Suna cam asa:

In tara noastra noi traim, 
In tara noastra noi vom pieri,
Impreuna noi si voi, impreuna amandoi,
In tara noastra vom trai si vom pieri.
Nu e timp de pierdut, timpu-i scurt, 
In pas de mars noi am plecat iar la drum,
In razboi noi vom lupta, chiar de sabia capul va taia,
Si tara numai a noastra va fi.
Ne vom lupta prin ganduri pe hartie,
La jurizare numai bine sa ne fie,
Si oricare ar fi mai bun,
Castigator tot va iesi un neam roman.

Candidatul meu dovedeste acest lucru prin locul pe care aceasta la obtinut in editia de primavara a competitiei, respectiv locul intai. Astfel a obtinut la momentul actual pozitia de blogger partener. Prin urmare cunoaste anumite valori si principii care ar putea influenta si contribui pozitiv la formarea altor participanti.

 A mai luat parte si la alte activitati importante precum participarea prin programul Work and Tavel din care a iesit triumfatoare. Ea va poate povesti mai multe legate de acest aspect. Iar rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor.

Cum fiecare candidat nu se poate face recunoscut decat prin diferitele metode prin care acesta doreste sa se promoveze, am decis sa facem si un afis propriu.


Reprezint un candidat care stie sa se afirme, care isi sustine alegatorii si care mereu ii va indruma pe calea cea buna. Tu cu cine votezi?


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.


You May Also Like

4 comments

  1. SB nu e un concurs literar! E un concurs de advertoriale care, de destul de multe ori, n-au nimic în comun cu literatura.
    Dacă eşti român, nu porţi ie. Ie poartă femeile. O femeie e româncă, nu român.
    Voi înşine nu e corect.
    Icoanele nu manipulează publicul, sunt nişte chestii care se pun pe perete sau în biserici şi în faţa lor se închină credincioşii.
    "Noi şi voi" nu înseamnă "împreună amândoi". Amândoi înseamnă două persoane, merge asociat cu "eu şi tu", nu cu "noi şi voi".
    Şi altele.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De multe ori sunt necesare anumite remarci literare, de aceea m-am referit la SB ca un concurs literar. Imbracamintea traditionala nu o poarta foarta multa lume si nu doar doamnele, dar este ceva ce doar poporul roman are. Eu ca persoana sunt un om, un om roman. Cat despre remarca noi-voi, ma reveream la acea asociere, la grupul care transmite campania, eu si Bianca spre exemplu si ceilalti oameni din jurul nostru, adica atat noi care suntem 1 cat si ceilalti, ne vom transforma in doi, de unde si "amandoi". Na...ce se va intelege asta va fi, faptul e implinit. Multumesc oricum de feedback.

      Ștergere
    2. Cat despre icoane, ma refeream la acea postura in care le-am vazut anul acesta ca s-au oferit si tot scriau pe ele Victor presedinte. Din acest punct de vedere eu le consider niste obiecte folosite pentru manipulare, mai ales pentru oamenii in varsta cu adevarat credinciosi.

      Ștergere
  2. Doamne, zici ca sunt Elena Udrea! :)) Iti multumesc pentru aprecieri! Succes! :)

    P.S. Sa speram ca Raluca nu va vedea greselile gramaticale! :(

    RăspundețiȘtergere