Despre cum m-a cucerit un parfum

by - marți, noiembrie 04, 2014

Imi aduc aminte prima mangaiere, prima adiere blanda, atunci cand simturile olfactive mi-au fost puse la zid de catre parfumul pereche.
Prima oara, drumul catre inima si l-a construit Givenchy Ange ou Demon Tendre. Mi-a marcat sfarsitul copilariei si inceputurile tineretii cu doar cativa mililitri dintr-o monstra fina, aparent un parfum de femei simplu. Nu pot uita! A fost prima mea intalnire cu un parfum original! Inca a ramas acolo, in inima mea de copil si nu poate numi tradare faptul ca e altcineva acum in locul sau. Daca era doar o simpla esenta, nu l-as mai fi pomenit acum.
Cred ca nota aceea dominanta de patchouli si aerele de crin proaspat, m-au acaparat asa profund. Abia astept sa il resimt, sper, curand!


Apoi si-a facut loc printr-o atentie plina de dragoste, un gest minunat de familie si Burbbery London. Nu am sa uit cat timp l-am cautat dupa ce a disparut din viata mea. Inainte zilele erau pline de culoare, asa cum probabil era si in Franta, locul de unde l-am si primit. O aroma tandra si dulce de acorduri de nectar, o atingere catifelata ce pur si simplu ma trimitea in al noualea cer. Pentru prima oara m-am simtit satisfacuta.

Au fost cele mai importante aparitii in viata mea. Mi-au dovedit faptul ca exista lucruri de o calitate superioara si care pot deveni cele mai bune prietene cu pielea mea mofturoasa.

Si nu as putea prezenta doar unul. Sunt lucruri de care nu ma pot desparti si care mi-au ramas intiparite in amintire.

Asadar o sa trec mai departe. Cartea amintirilor mele abia s-a deschis.

Sa trecem la parfumul Gucci by Gucci. O adiere misterioasa, tendinte subtile si senzuale care te vor acapara mai ales daca preferi sa fii un pic...altfel. Farmecul se va ascunde sub vesmantul negru de sticla dura, asa cum iti place tie sa fii, ferma pe pozitii. Accesoriul elegant schimba total decorul, il transforma intr-o bijuterie demna de a fi tinuta in vitrina. Insa asa cum eu nu pot, nici tu nu vei rezista doar sa il privesti. L-am atins, m-am jucat, am intrat in pielea unui personaj fantastic, dincolo de limitele pe care credeam ca le am.

Am pastrat la final, zeita ce acum imi este suflet pereche. Am gasit acest parfum online. A fost un dar minunat, o surpriza neasteptata. M-a facut sa ies in fata, sa ma destind si am facut noi cuceriri. Iti place suspansul? Sa fiu blanda, o sa desconspir secretul! 
Lancome Trezor, noua mea prietena dulce, un vis altfel de femeie, o iubire smulsa din lumea de trandafiri si a petalelor de iris. 
Doar unul, doar o atingere asupra pulverizatorullui si o ploaie de lacrimi fine, care te duce cu gandul la covorul rosu, te va transforma intr-o regina. Este accesoriul perfect oriunde te-ai afla si cel mai important lucru este ca te face sa te simti extraordinar.

Voi o sa incercati sa nu-l faceti pe printul ales gelos, asadar cu siguranta nu veti fi egoiste si ii veti achizitiona un parfum pentru barbatii adevarati. In locul tau, eu as opta pentru un set de parfumuri ca sa asigur pe deplin magia momenului, ambianta de tendinte sonore ale sarbatorilor ce vin, sau a frumoasei varste ce o poate implini.

Timpul nu mai poate fi pierdut, clipele sunt pretioase, nu te obosi sa dai fuga in magazine. Alege un magazin de parfumuri online si pastreaza timpul doar pentru a te bucura de propria alegere. Si nu uita sa-ti lasi simturile sa iti dicteze, nu forma sau designul produsului.
Ti-ai ales parfumul? Care din ele te-a cucerit?



Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

You May Also Like

4 comments

  1. Esentele tari se tin in sticlute mici. Parfumul este acea esenta care va imbata mereu o fiinta umana si o va trimite in paradis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, Ange ou Demon m-ar tenta, sincer :)!
    Desigur, ar fi după parfumul meu preferat Wild Rose al lui Avril Lavigne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca Ghvency merita! Un parfum asa persistent n-am mai avut niciodata. Nu sunt mai prejos nici celelallte!

      Ștergere