Epilarea nu e un moft!

by - sâmbătă, noiembrie 29, 2014

Stiu ca v-am mai povestit despre epilare. Pentru cei ce mi-au citit deja articolele o sa incerc sa nu exagerez, iar pentru cei care o fac pentru prima oara, o sa incerc sa nu va retin mult.
Epilarea este un capriciu sau o necesitate?
Din punctul meu de vedere, nu, epilarea nu este un capriciu.
Prin epilarea traditionala, sau epilarea definitiva moderna cunoscuta sub denumire de IPL, este o metoda eficace de a obtine un aspect placut dar si un mod de creeare a confortului si a increderii in sine.
Pana nu de mult, utilizam pentru epilare ceara sau lamele de ras. Acestea se folosesc si acum, insa datorita evolutiei, din ce in ce mai multi apeleaza la epilarea definitiva. Datorita tehnologiei ce face posibila epilarea prin intermediul impulsurilor luminoase, aceasta a devenit mult mai eficienta si mai putin dureroasa. In cadrul epilarii traditionale, apare senzatia de disconfort, usturime, durere la cresterea firului de par.
Epilarea moderna transforma sedintele in momente placute, accesibile chiar si de la tine de acasa. Zero programari, zero costuri suplimentare la saloanele de specialitate. Acum tu poti fi specialistul in epilare!
Tpb.ro sau Total Pro Beauty, mai pe larg, stie ca acesta este un lucru esential ce are o mare importanta in viata voastra, fie ca doamne sau ca domni. Sexul nu are importanta, important este sa ne simtim bine in pielea noastra si alaturi de cei dragi. 




Silkn Glide face parte din categoria epilatoarelor definitive. Acesta asigura epilarea sigura si eficace la tine acasa. Prin designul sau revolutionar acesta este usor de depozitat si usor de manevrat.
 Desigur, gama este foarte variata. Poti alege modelul care ti se potriveste cel mai bine sau poti sa iti pastrezi convingerile pentru epilarea traditionala. Nu are importanta atata timp cat esti multumit pe deplin de acest lucru.

Tpb nu este doar specialist in epilare. Acesta detine si o gama variata de aparatura pentru cosmetica, frizerie si coafor, manichiura si cosmetice profesionale.
De la placi ceramice si ondulatoare profesionale, blande cu parul tau care in acelas timp iti vor oferi frumusetea dorita, pana la accesoriile pentru o manichiura de invidiat. Totul este aici, intr-un singur magazin online conceput special pentru tine, care va fi livrat direct la tine acasa.


Tpb: totul pentru imaginea ta si starea ta de bine!

You May Also Like

0 comments