Pasi in lumina reflectoarelor

Cat de mandri putem merge pe un drum chiar si pe o strada ingusta, fara viata. Cu ajutorul "reflectoarelor", sau pe intelesul tuturor a luminilor stradale, gasim farmecul in orice, de la cel mai banal lucru. Indiferent de senzatia si tipul obiectului care l-am tintit, important este faptul ca acesta a fost pus in evidenta, datorita unghiului si a jocului de lumini al instalatiei.
Ursus Cotton Pub - Sibiu 

Vorbind despre lucruri mai mari, despre momentele importante ale vietii, ele nu vor avea loc pe intuneric. Farmecul acestora va fi surprins de catre jocul luminilor.
Atas Lighting sunt partenerii tai de nadejde chiar si in cele mai speciale momente.
Fie ca doresti sa inaugurezi un nou local sau sa sarbatoresti cu mare fast, gama de produse de iluminat iti sta la dispozitie.

Poti alege dintre:
- Iluminat Hotelier;
- Iluminat Horeca;
- Iluminat Comercial;
- Iluminat Retail.
Kristal Glam Pub - Bucuresti

In gama de iluminat Horeca vei gasi o prezentare elaborata si pasii de lucru ai celor mai renumiti arhitecti la momentul actual. Cu o atentie deosebita si delicata, acestia si-au pus suflet in pasiunea lor, au oferit tot ceea ce au avut mai bun, iar rezultatul a fost pe masura. Astazi va ofera voua sansa de a pasi pe aceleasi culmi pline de eleganta si frumusete. Cu o astfel de alegere, vocea ta se va face recunoscuta intr-un timp foarte scurt, iar clientii nu vor fi nici pe departe prea putini, chiar si pentru inceput. Gama este diversa si clasificata in functie de propriile tale nevoi si domeniul de activitate.

Atmosfera creata, jocurile de lumini, nuantele decorului, vor fi imbinate in asa fel incat alegerea sa fie cea mai potrivita. Atas Lighting ofera asistenta si consiliere, analiza spatiului, proiectarea sistemelor de manegment a consumului, realizarea de studii si proiecte pentru sisteme de iluminat atat interior cat si exterior.
Pentru mai multe detalii te asteapta o echipa optimista si eficienta. Nu ezita!

Comentarii

Postări populare