Permite aerului curat sa patrunda in casa ta

Un mediu sanatos si confortabil se bazeaza in primul rand pe tipul particulelor care graviteaza in jurul nostru. Indiferent daca petrecem mai mult timp in delegatii sau petrecem mai mult timp acasa, la un moment dat apare senzatia de disconfort si eventuale dureri de cap. Acest lucru se intampla datorita aerului incarcat cu molecule de dioxid de carbon si particule de praf. Mai ales ipcand anotimpul rece isi face aparitia, fiecare dintre noi este mai sensibil si de cele mai multe ori aerisirea nu mai este realizata corespunzator.
Totodata un mediu ce contine un aer curat va asigura conditiile optime de odihna, relaxare si va stimula capacitatea de gandire.





Magazinul online Alecoair este dotat cu echipamente care asigura linistea vietii tale, ce au in comun aceleasi asteptari: un aer curat si proaspat pentru fiecare moment al zilei.
Tu stii ce este acela un dezumificator?
Dezumificatorul absoarbe mirosurile nedorite, praful, umezeala. Imagineaza-ti casa unde locuiesti. Datorita umiditatii ridicate, peretii incep sa capete o crusta de mucegai, un miros neplacut, aerul este inchis, iar rufele par mereu umede, chiar si atunci cand temperatura este destul de ridicata si folosesti un gratar pentru uscarea rufelor, intr-o zi ploaioasa de toamna. Vei apela la solutii pentru a scapa de mucegaiul inestetic, la deodorante pentru a schimba mirosul. Insa cu rufele ce faci? Mai ales daca esti o persoana cu o functie importanta, hainele tale trebuie intotdeauna sa fie curate si sa aiba un miros placut, asemanator cu balsamul sau detergentul pe care il folosesti. Dar calculatorul, nu iti face deloc probleme? Cand l-ai curatat ultima oara? Cu siguranta a fost invadat de praf in mod inevitabil iar perfecta sa functionare este pusa in pericol.
Ia atitudine! Dezumificator te scapa de toate aceste probleme si te ajuta sa-ti construiesti momente de vis oriunde ai fi.

Un alt lucru pe care Alecoair ti-l pune la dispozitie sunt aerele conditionate. Mai nou acestea vin cu un aspect revolutionar, intr-o marime redusa si sunt chiar portabile. Deci te pot insoti atat acasa cat si la birou.
In statele membre ale Uniunii Europene, majoritatea tarilor functioneaza pe baza acestor aparate. In anotimpul rece, aerul cald poate patrunde in casa ta, iar cand este prea cald, poti alege sa te racoresti printr-o simpla apasare de buton.

Alecoair nu ofera doar produse de uz individual ci si pentru scala mare, precum intreprinderile. De esti posesorul unei firme, alege sa oferi angajatiilor tot ceea ce este mai bun, pentru o colaborare de lunga durata. Substantele daunatoare, praful, umiditatea dar si altele, sunt factor ce pot dauna grav sanatatii, fapt ce ii impiedica pe multi sa renunte la meseria pe care o practica de mult timp.
Alege siguranta! Protejeaza-ti sanatatea! Ofera-ti sansa la un mediu mai bun!

Comentarii

Postări populare