Alege inovatia care ti se potriveste!

Ca in fiecare an suntem invitati alaturi de 3M sa premiem inovatia anului.
Anual 3M isi propune faptul de a scoate cei mai talentati oameni din propria carapace si8i de a descoperi noi inventori ale caror inventii pot schimba lumea. Anual cel mai bune idei se confrunta cu batalia primului loc, incercad sa arate cum inovatia lor ne poate duce la un rang mai inalt si la o tara mai prospera.



Cu ce ne priveste pe noi acest lucru?
Desi inovatiile si-au demonstrat potentialul obtinand premii importante la targurile internationale de inventii, au nevoie de ajutorul nostru pentru ca cea mai utila si deosebita, sa ajunga pe podiumul inovatiei romanesti. Nu este usor deloc pornind de la o simpla idee, un simplu gand, sa fie transformat cu maiestrie si talent intr-un asemenea proiect recunoscut la nivel national si international. Este de datoria noastra ca neam roman, sa sustinem munca fratilor nostri, in lupta cea dreapta, ca cel mai bun sa ajunga in frunte si sa castige marele premiu de 2000 euro. Nu dureaza nici un minut sa trecem prin inventiile participantilor si sa il votam pe cel care consideram ca merita primul titlu. 

Propunere?
Da, am si o propunere. Sunt un cetatean al acestei tari care are dreptul legitim la vot si care are puterea de a analiza lucrurile si de a-si spune punctul de vedere.
Il propun pe Remi Radulescu cu inventia "Distilator Solar cu Recuperator de Caldura". 



De ce Remi si inventia sa?
Ideea proiectului sau presupune o metoda ecologica de vaporizare a apei care se transforma intr-o caldura ce este recuperata si la randul ei se transforma in ape menajere si apa distilata.
Ciclul acesta voate fi reefectuat nepoluand mediul inconjurator, oferindu-ne astfel o viata mai indelungata.
Apa distilata se obtine printr-un procedeu chimic in laborator, proces numit osmoza inversa si care presupune eliminarea substantelor minerale, ce o fac sa fie ideala in efectuarea reactiilor, drept sterilizant din punct de vedere medical si mai este utilizata si drept dizolvant. 
Inventia lui Remi presupune formarea acesteia cu ajutorul energiei solare, fara costuri suplimentare si fara riscuri asupra omenirii.
De asemenea, apa este un elixir al vietii. Nicio activitate, niciun fenomen, niciun organism nu ar putea exista fara aceasta. Ea este utilizata in industrii de marele inteprinderi, dar si casnic de catre fiecare dintre noi. Din proiectul prezentat de Remi ar urma sa rezulte pe langa apa distilata si apa menajera, de uz casnic, ce poate fi utilizata in gospodariile noastre sau in industrii, evitand astfel zi de zi sa realizam un ciclu permanent de poluare precum la momentul actual. Astfel se previne risipa de apa si totodata ne ajutam pe noi sa fim organisme mai sanatoase si cu o viata indelungata.
 Fiecare lucru este limitat si trebuie sa fie protejat pe cat posibil, iar daca cu ajutorul unei astfel de inventii putem beneficia de cel mai important si utilizat lucru, apa, fara de care nu am avea nimic si nu am putea trai, mie mi se pare ca este cea mai buna idee de top.
Adu-ti aminte si de faptul ca apa este singurul element natural care se gaseste in cele trei stari de agregare: solida, lichida si gazoasa.



Eu votez cu Remi Radulescu si aceasta idee de proiect.  Dureaza doar cateva secunde. Voi?
 Stiati ca fabrica de Coca Cola din America si-a modificat locul de activitate datorita resurselor insuficiente de apa? Asta pentru ca consumam insa nu regeneram, iar in timp resursele opttime devin deseuri, polueaza mediul si pun in pericol, vegetatia, fauna, solul, animalele si intreaga omenire. 
Tu esti cel care decide viitorul! Voteaza Remi Radulescu si inventia sa denumita"Distilator Solar cu Recuperator de Caldura" . 

Comentarii

Postări populare