Cate un zambet pentru fiecare!

by - luni, decembrie 08, 2014

Zambetul este cel mai frumos accesoriu de pretutindeni. Nici hainele nici cele mai pretioase bijuterii din lume nu vor insemna la fel de mult.
Anul nou se apropie cu pasi repezi si de data aceasta vreau sa fac o adevarata schimbare. Recunosc, niciodata nu mi-au placut doctorii, mai ales dentistii, insa cand am vazut ca nu e frumusete si nici sanatate fara o dantura perfecta si un zambet stralucitor, am inceput sa-mi schimb drastic convingerile.
Vreau un zambet de papusa, o sanatate dentara impecabila. Orice gand inspaimantator trebuie sa dispara, iar acest lucru se va intampla doar la clinica potrivita, pe mana specialistilor potriviti. Nu trebuie sa fii fotomodel ca sa detii un zambet impecabil.

Astazi i-am cunoscut pe cei de la Dentfix, alaturi de care vreau sa fac marea schimbare.
Dantura este un subiect sensibil, asa ca imi voi acorda timpul necesar pentru a face alegerea cea mai buna.



Sa facem cunostinta!

Dentfix este o clinica stomatologica privata situata in Bucuresti, specializata in crearea celor mai frumoase zambete. Vorbim despre urmatoarele servicii: implant dentar, parodontologie, cosmetica dentara, protetica, terapia cariilor, control periodic etc.
Este o clinica ce cuprinde intreaga gama de servicii necesare unui zambet minunat.
Sa abordam cateva teme ce mi se par importante.

Protetica dentara se ocupa cu realizarea implanturilor necesare sau a protezelor. Odata cu inaintarea in varsta, mai ales cand igiena nu este realizata corespunzator si nu au avut loc vizitele regulate la medic, se ajunge la doctor de cele mai multe ori in urma unei carii ce nu mai poate fi tratata. Caria netratata duce la complicatii precum infectiile si de cele mai multe ori se ajunge la extractie. Insa, nu putem face doar extractii. prezenta danturii fiind indispensabila.
Nu uita de faptul ca o dantura bolnava duce la dereglarea intregului organism chiar si la imbolnavirea acestuia. In functie de natura problemelor dentare, poti alege intre proteze si implanturi, care la randul lor pot fi de mai multe feluri. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina online a clinicii Denfix, specialistul tau in zambete. Te las pe tine sa descoperi!


Harta dentara Dentfix

Dupa ce baza a fost efectuata cu succes, se intampla ca cireasa de pe tort sa fie cosmetica dentara .
Prin cosmetica dentara se intelege totalitatea operatiilor de infrumusetare. Aceasta cuprinde : periajul profesional, albirea dintilor si fatetarea sau imbracarea dintilor afectati, care dupa tratament au un aspect inestetic.
Aceste operatii va vor pune zambetul pe chip. Dentfix are o experienta vasta, cunostinte amanuntite despre acest lucru si te va indruma catre cea mai buna alegere. Nu lasa dantura sa-ti strice momentele frumoase!


 Programeaza-te acum telefonic sau online la cei de la Dentfix si de acolo fii pacient cuminte. Fiecare pas al tau va fi precum o defilare pe podium in lumina reflectoarelor. Oricine poate fi vedeta cu Dentfix. Alege sa fii si tu!

You May Also Like

1 comments