Decor din jocuri

by - marți, decembrie 02, 2014

Bine ai venit!
Astazi o sa-ti prezint decorul din jocuri. Nu-mi spune ca nu intelegi la ce vreau sa ma refer!
Inca de mici copii am avut o atentie deosebita fata de lucrurile colorate, in special de locurile de joaca. 


Art Decor te reintroduce in lunea copilariei, acolo unde nu stiai ca asa zisele jocuri din parc poarta denumirea de echipamente tematice. In ziua de azi, acestea au evoluat si au devenit mult mai interesante si fermecatoare. Cu siguranta iti aduci aminte de acele parcuri acvatice de la mare. Prin Art Decor vorbesc despre acel tip de parc doar ca terestru, amplasat in diverse zone, cu diferite forme conform unei teme reprezentative. Aici echipamentele sunt de o creativitate surprinzatoare, ce aprind acea dorinta din inima oricui, de a mai fi copil.

Acest echipament face parte din complexul de produse al categoriei echipamente de joaca.
Nu ne oprim aici! Sigur nu stiai ca Art Decor da startul la joaca si prin alte echipamente precum: leagane, balansoare, trambuline. Acestea sunt jocuri de exterior, unde toti copii se pot intalni si se pot bucura de momente deosebite. Mai avem si partea jocurilor de interior. Daca esti un reprezentant al unei firme, dornic de cati mai multi clienti, vei alege fie jocurile de exterior, fie cele de interior, fie ambele, pentru ca iarna nu e ca vara si nici in casa nu e precum afara. Sprijina comunitatea de parinti in ceea ce priveste grijja lor fata de copiii si de siguranta acestora. In timp ce ei vor lucra, vor participa la o intrunire, vor merge la servici, etc, ofera-le prin spatiile special amenajate, din cele mai potrivite materiale, siguranta de care au nevoie. Odata cu confortul si satisfactia acestora, cu siguranta vei revedea curand.



Pe langa acest decor modern, alege sa iti imbunatatesti privelistea cu un mobilier urban: banci stradale, cosuri de gunoi, jardiniere, pergole, foisoare, etc. Sunt create special pentru tine asa cum doresti, asa cum imaginatia iti dicteaza. Totul e aici, pentru orasul in care ai copilarit, pentru afacerea ce ai cladit-o, pentru ceea ce ai creat!
Alege un drum bun cu ajutorul parteneriatului dintre tine si Art Decor. Afla mai multe in magazinul online.

You May Also Like

0 comments