"Fat Frumos" cu dop de pluta

Cu totii l-ati cunoscut pe Fat Frumos, insa pe "Fat Frumos" cu dop de pluta il stiti?
Cu siguranta il stiti dar nu va dati seama pe moment.
Probabil ca ai inceput sa-l cauti. Se anunta o perioada agitata in care vei cauta cadourile potrivite pentru oamenii potriviti, impreuna cu omul potrivit care te va ajuta sa faci cele mai bune alegeri. 
Al meu este mai special: cu dop de pluta. Nu vine pe un cal alb, inaripat, ci la sticla.
 Este vorba despre Marvin WhineShop. Este al meu "Fat Frumos", pregatit pentru orice sarbatoare sau festin familiar, un "Fat Frumos cu dop".



Sunt o finuta! O floare asa cum se spune doamnelor si domnisoarelor. Voi alege astfel sa va prezint trasura lui "Fat Frumos".
Am gasit ceva dulce si fin, anume bauturile fine. Se ascund aici vinuri atent preparate si selectionate, de culoare rosie, acel sange de taur fermecator care te invaluie in aroma sa unica. Nu iti place vinul rosu? Macar l-ai incercat? Lasa draga! Cu totii suntem speciali! Dar sa stii ca nu doar vinul rosu este la putere si ca Marvin nu mai are si alte tipuri pentru tine: alb rose, dulce, demi-dulce etc.
Pentru ocaziile mai deosebite, precum sarbatorile ce se apropie cu pasi repezi, aleg vinurile spumante. Si totodata pentru ca sunt o romanca si sunt mandra de asta, valoarea poporului de neam bun se reflecta in orice produs original facut cum se spune, la mama acasa.. O sa-l aleg pe Jidvei Romantine Extra BrutNu-i problema daca el nu e pe gusturi tau. Gasesti aici si vinuri alese din Franta, Italia, Portugalia, etc.

Cel ales de mine, originar din tara noastra, vin alb provenit din Transilvania, este o feteasca regala facuta din cea mai buna poama din cate s-au vazut si savurat. Si din 750 de ml tot sa ma bucur de aroma, insa niciodata singura, ci cu a mea gasca de prieteni.
Si cand ne-o fi mai rau si nu o sa mai avem bani de o asemenea licoare, o sa facem imprumut la pusculita in care am strans peste an, dar pofta tot o s-o potolim. 
Doar tu nu stai cu bratele incrucisate, in timp ce vinul la poarta iti bate!
Hai alaturi de mine, ochii sa ii multumim si stomacul sa-l servim. Spor la cumparaturi!

Comentarii

Postări populare