Frumusetea de la A la Z

Grija fata de corpul nostru nu se face neaparat pentru a asigura frumusetea ci de cele mai multe ori aceasta grija constituie un factor important pentru sanatate.
Philips vine in ajutorul nostru cu aparatura si sfaturile care ne ajuta sa ne mentinem frumusetea si sanatatea corporala asa cum trebuie, de la A la Z.
Sa incepem!

Care este nota fetei tale? De cata grija beneficiaza aceasta zilnic?

Da, zilnic! Pentru ca orice persoana, indiferent daca utillizeaza produse cosmetice sau abordeaza stilul natural trebuie sa beneficieze de o ingrijire zilnica completa. Acest lucru ne ofera certitudinea ca tenul nostru este sanatos si frumos datorita utilizarii produselor cele mai potrivite. Alege lucruri testate care ofera o curatire in profunzime, marci cunoscute in vederea dispozitivelor destinate curatirii pielii. Poti utiliza fie produse si aparaturi de specialitate achizitionate din centrele speciale, iar ocazional te poti baza si pe produsele naturale, preparate in casa de catre tine. Nu trebuie sa fii frumoasa cheltuind bani pe la toate colturile lumii, prin saloanele de infrumusetare. Poti fi foarte bine propriul tau profesionist de ingrijire a pielii chiar de la tine acasa. Philips iti vine in intampinare cu tehnologia sa simpla, care iti ofera siguranta si confortul, dar si placerea de a avea grija de tenul tau in fiecare zi. 
Gama VisaPure Essential ofera o perie unicat, realizata in mod special pentru ingrijirea zilnica a fetei tale. 



Care sunt avantajele?
In primul rand aceasta tehnologie ofera o curatire de 10 ori mai profunda decat cea manuala, permitand o utilizare simpla a aparatului modern, fara fir, acesta avand baterie reincarcabila. Aparatul este special conceput pentru a asigura o ingrijire completa a tuturor zonelor faciale.
Ce zici, te bagi?

Dar cu restul corpului tau cum stai? Care sunt cele mai mari nemultumiri pe care le ai?
Din cate stiu eu, parul este una dintre cele mai deranjante probleme. Cum contribuim la indepartarea acestuia?
Spre deosebire de vechiurile timpuri cand lumea trebuia sa se conformeze cu acest fapt, o persoana inspirata a conceput ustensilele de epilare traditionala.
Acum insa, lumea moderna a adus dupa sine noi inventii. Ti se pare cunoscut termenul IPL?




Lasa-ma sa te ajut! Denumirea de IPL se refera la tenhnica revolutionara a epilatului definitiv.
Pentru cei ce nu cunosc prea multe detalii referitoare la aceasta, va voi spune eu cu ce se ocupa.
Inca de la inceputul aparitiei, acestea au fost utilizate exclusiv in saloanele de infrumusetare. In tip ce clientii au vazut beneficiile, producatorii au fost inspirati sa creeze aceasta tehnologie pentru a fi folosite si de acasa. Philips face parte din categoria celor care stiu cat de iimportant acest lucru.

Prin ce se deosebeste epilarea definitiva, pe care o poti realiza acum si tu, de acasa, de cea traditionala?
Epilarea definitiva realizata de-a lungul mai multor sedinte opreste cresterea firului de par prin intermediul impulsurilor luminoase. Spre deosebire de epilarea traditionala pe care multi o practica la momentul actual, IPL este eficienta, mai putin dureroasa si costisitoare decat toate produsele folosite destinate epilarii de-a lungul vietii. Mai putin timp pierdut pentru deplasarile la salon, bani pentru produse cu rezultate temporale, disparitia senzatiei de iritare si/sau durere.

Te invit sa aflam impreuna de beneficiile tehnologiei moderne, de la A la Z, cu Philips!

Comentarii

Postări populare