Momentele fericite incep cu DOMO!

by - sâmbătă, decembrie 20, 2014

“Lucrurile bune se întâmplă în fiecare zi” trebuie doar sa le vedem si sa stim cum sa ne bucuram cu ele. Asta vor si cei de la Domo sa sublinieze prin intermediul sloganului acestora.
Stim ca de cele mai multe ori dorintele noastre depind de cei din jur. Fie ei vor sa deruleze alte activitati, fie pentru noi conteaza mai mult indeplinirea necesitatilor acestora sau ne incanta simpla lor bucurie atunci cand primesc ce au nevoie.


Domo a gasit solutia tuturor acestor probleme si incearca sa ofere sansa fiecaruia dintre noi sa se bucure de tehnologia care zi de zi a inceput sa ne usureze viata.
Fie ca ne dorim sa urmarim o emisiune in timp ce copiii, prietena/sotia, doareste de asemenea sa vizioneze altceva, fie ca vrem un nou smartphone, acum alegerile iti pot fi inspirate si potrivite pentru bugetul tau.
Orice zi este un pas inainte de care ne putem bucura, iar bucuria se gaseste in special in lucrurile marunte. O astfel de alegere, nu doar ca depaseste acel "lucru marunt" insa pot surprinde asa cum nu te-ai fi asteptat.
Cel mai greu moment, peste care nu putem trece cu usurinta este acela cand bunul demers al lucrurilor, nu se mai poate derula cu ajutorul celor obisnuite. Spre exemplu, ti se strica telefonul, aspiratorul, masina de spalat etc.

Cu Domo gasim lucruri inspirate care sa rezolve problemele de zi cu zi si care ne ofera noua un zambet al lucrului bun ce s-a intamplat la noua achizitie.
Alege si tu sa-ti inveselesti viata, in fiecare zi, alaturi de un lucru nou si bun!

You May Also Like

0 comments