Pacate fara pedeapsa

by - marți, decembrie 09, 2014

Vorba spune ca pacatele reies din ceea ce facem. De multe ori alegerile pe care le facem devin ispite si ne conduc la pacate. Dar stiai ca sunt "pacate" fara de pedeapsa?
SevenSis te invita sa pacatuiesti in cel mai frumos mod in care o persoana o poate face: prin shopping..




Cine este acest "ispititor" SevenSis?
SevenSis are drept domeniu de activitate comercializarea produselor de lenjerie intima, accesorii elegante, costume sexy pentru diverse evemente, etc. Alege sa le descoperi!
Elementele deosebite se ascund pe dedesupt si se lasa la vedere doar in anumite conditii si doar catre anumite persoane deosebite.
 Daca adeseori ne place sa ne transformam in adevarate pisicute si domnii pot fi uneori adevarati motanei. 



Ce este cu adevarat special la SevenSis?

Special este faptul ca spre desosebire de alte magazine, pe langa faptul ca magazinul detine o gama variata de produse, acesta mai detine si un showroom special unde poti proba minunile alese. Este cadrul tau intim unde poti vedea si cealalta ramura a frumusetii. Si precum spuneam, stii si tu ca achizitiile nu sunt un pacat. Pacatul este al celui care nu se opreste in timp sa analizeze detaliile si trece direct la atingeri, la fapte. Accesoriile SevenSis sunt atat de fine incat nu-ti permiti sa le atingi inainte de a cere voie posesorullui.
Poti alege sa-ti rapesti cateva clipe si sa le faci o vizita la adresa:  Str. Orzari, Nr. 3, Bl. 47, Parter, Bucuresti, Sector 2.

Ce sugerez?

Sugerez sa le faci o vizita in mediu online, care te va tenta si cu siguranta te va indemna sa "pacatuiesti" fara pedeapsa in cel offline. Este cel mai placut mod de ati petrece timpul! 
De la vizita online pentru doza ta de innspiratie, la cea offline este nevoie doar de un pas. Nu ai cum sa rezisti!
Asa ca am facut si eu o prima alegere: un body sexi.



De ce un body?


Pentru ca mi se par foarte comode si frumoase in acelas timp, iar structurii si formelor mele corporale li se potrivesc perfect. Talia de viespie si forma picioarelor vor iesi in evidenta cu siguranta.

SevenSis abia asteapta sa te cunoasca si sa iti arate diferenta mult asteptata. Ti-ai pregatit sacosile?



You May Also Like

1 comments

  1. Starshiners vine in 2018 cu modele noi de costume de baie cu slip brazilian: costume intregi sau din doua piese, costume de baie cu imprimeuri sau intr-o singura culoare. Alege din colectiile exclusiviste StarShinerS un costum de baie cu slip brazilian si pregateste-te sa atragi toate privirile

    RăspundețiȘtergere