Pastel in garderoba ta

by - luni, decembrie 08, 2014

Tinar este indrumatorul tau in materie de moda si frumusete. El te inspira in alegerea garderobei pline de viata care iti va pune in evidenta aspectul sau frumusetea exterioara.

Nu a zis nimeni ca te vei limita. Indiverent de alegea stilului pe care decizi sa il adopti, Tinar iti pune la dispozitie gama variata imbracaminte si incaltaminte, modele sport, elegante sau casual. Totul depinde de starea ta de spirit si de alegerile pe care vrei sa le faci.



Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, iar noi domnisoarele, nu am fost niciodata mai simple sau mai prejos la evenimente sau ocazii speciale. Vom iesi in evidenta cu o rochie pe masura, in functie de ceea ce ne place dar mai ales de ceea ce ni se potriveste. Jocul de culori si modelele atent selectionat, ne vor scoate din obisnuit, oferindu-ne un aer elegant si deosebit.
Eu personal, dupa ce m-am decis ce rochie o sa port in zilele de sarbatoare, nu pot sa ma opresc aici. In stabilirea tinutei complete si perfecte voi cauta si incaltamintea adecvata.
Potrivite sezonului de toamna-iarna cat si pentru ocazii mai speciale sunt botinele. Am evoluat iar accesorizarea tinutei se poate face cu incaltaminte eleganta si confortabila pentru fiecare in parte. 

De ce prefer botinele?

Pentru ca gama Tinar este foarte accesibila si ofera o multime de modele de botine cu platforma, toc subtire sau gros, fie clasice fara toc. Insa in fiecare dintre aceste produse poti gasi o privire cu tinuta ta simpatica.
Eu aleg botinele cu toc gros. Sunt comode si elegante, potrivite tinutei de ocazie pe care o am in vizor. In caz de modelul odata ajuns la tine nu te satisface, fie nu corespunde marimea sau nu se accesorizeaza pe deplin asa cum credeai, un punct forte al celor de la Tinar este faptul ca ai la dispozitie 10 zile pentru a returna produsul. Abia astept sa dau comanda!



Si daca simti ca buzunarul nu doreste sa-ti ofere o mana libera, arunca un ochi pe la reduceri. Este imposibil nici aici sa nu gasesti chiar nimic. 

Eu consider ca avem ce alege iar Tinar stie cum sa fie un prieten de nadejde. In luna decembrie Tinar te invita sa faci mai mult decat cumparaturi, sa faci cadouri. Fa alegerile potrivite si invita-ti prietenii sa va bucurati impreuna.
Ce ai pus in cos?


You May Also Like

1 comments