Portia de sanatate

by - marți, ianuarie 20, 2015

Pentru sanatate am face totul! Indiferent de pozitia sociala si de varsta, ajunge la un moment dat ca faptul implinit sa para ca nu are solutie. Ne-am invatat sa ocolim preventia sau sa nu ii dam importanta pana gravitatea situatiei ajunge sa ne copleseasca. Alegem ca pastilele sa fie tovarasul de suferinta asta pana cand fie nu-si mai fac efectul, fie devenim satui de aceeasi rutina care nu da roade excelente si care pare a ne obosi.
Este un drum lung, cu care propria noastra fiinta lupta din rasputeri si care cauta in lung si in lat macar o particica din energia si sanatatea de care ne bucuram odinioara, din vremea copilariei sau a adolescentei. Si desi pare fara de scapare, avem la dispozitie o solutie de care poate nu am auzit sau nu i-am oferit importanta cuvenita, fie am avut la dispozitie prea putine surse de informare.
Un simplu eveniment se poate dovedi atat de special incat ne poate schimba radical perceptia despre redobandirea sanatatii si ne poate face sa privim trecutul drept o experienta trista de viata.


Se spune ca daca nu ai un batran, atunci sa ti-l cumperi. Asta pentru ca un batran te poate 
indruma si iti poate insufla intreaga sa experienta de viata, dar mai ales cand vine vorba despre ceea ce inseamna sanatate. Un batran care locuieste la casa si care a trait acolo intreaga sa viata, a trecut prin multe si in ceea ce priveste sanatatea, acesta se hraneste sanatos, traieste sanatos, ceea ce ii prelungeste viata. Insa, odata cu inaintarea in varsta, acesta este posibil sa sufere o anumita afectiune si doar medicului ii va da crezare ca prin administrarea celor corespunzatoare el isi va reveni. De cele mai multe ori va refuza sa ia medicamentatie dupa ureche sau la indemnul altcuiva in afara de cel al doctorului. 
Dat fiind faptul ca doresc ca aceasta postare sa nu fie una simpla, ci cu adevarat o portie de sanatate, va voi deslusi in cele ce vor urma si intamplarea unei batrane care este convinsa ca a gasit cel mai bun si natural remediu pentru a-i oferi sanatatea si buna dispozitie de care aceasta are nevoie.
Doamna Maria are mai bine de 60 de ani. Isi aminteste si acum greutatile tineretii, vremea cand isi proteja copiii de soldatii straini sau de lucrurile ce le-a intampinat si care au transformat-o intr-o femeie puternica. A construit cu propriile sale maini trei case,  a crescut cinci copii si o intreaga curte cu animale. Insa, inca de la o varsta frageda, boala s-a napustit asupra ei si refuza sa se dea batuta. 
Isi aminteste cu drag insa de calatoriile trecutului si poarta numai fericire in suflet. 
"Imi aduc aminte, pe vremea cand fratele meu traia, m-a dus o data la salina. Eu sufar de astm si temperaturile ridicate sau scazute simt ca ma doboara. Tin minte ca dupa cateva zile viata mea a fost cu totul alta, pentru o perioada mai bine de doi ani. Acum batranetea ma apasa dar mi-as dori nespus de mult sa pot retrai acea experienta."

Ce presupune experienta doamnei Maria?
Doamna Maria a realizat un tratament naturist bazat pe salinoterapie. Acest lucru il poti incerca si tu la salina artificiala Salina Fulvia. Prin salinoterapie sau haloterapie se presupune inhalarea unor aerosoli salini care trateaza diverse afectiuni. Desi baile in mare sau mersul in salinele naturale sunt benefice, acestea nu permit accesul tuturor, mai ales batranilor pentru care drumul este foarte obositor si nu le permit sa deruleze diverse activitati precum innotul.
Salina artificiala Fulvia a luat nastere la inceputul lui 2013 si detine mai multe aspecte pozitive spre deosebire de cele doua medii naturale.



 In primul rand sedintele se vor desfasura intr-un mediu controlat disponibil tuturor categoriilor de varsta, ceea ce salina naturala si marea nu o vor face. Cantitatea de substante nocive ce pot interveni in procesul de tratare este nula datorita amenajarii centrului, iar umiditatea si temperatura sunt mentinute la niveluri optime organismelor aflate in tratament, astfel incat sa poata beneficia oricine si in orice anotimp. In plus, cei de la Salina Fulvia au amenajat si un loc de joaca pentru cei mai mici dintre noi.
Acesta este visul modern al doamnei Maria care spera ca il va retrai curand. Salina Fulvia este portia ta naturala de sanatate.
Acum un share al imaginii de pe Facebook va ofera sansa de a simti beneficiile salinoterapiei pt o ora. Ofera-ti un cadou plin de sanatate alaturi de cei dragi!



You May Also Like

0 comments